bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський конкурс бізнес-планів серед молоді в Запорізькій області
16.07.2015

З метою залучення молоді до підприємницької діяльності шляхом підтримки її підприємницьких ініціатив  Запорізьким обласним центром молоді за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації організовано проведення регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді в Запорізькій області.

До участі запрошується молодь, що проживає на території Запорізької області ( 14-35 років). Учасники регіонального етапу Конкурсу отримають експертну оцінку своєї роботи, а також матимуть можливість зустрітися з молодими підприємцями та потенційними інвесторами. Фіналісти регіонального етапу увійдуть в склад учасників Першого обласного форуму молодих підприємців, що відбудеться на о. Хортиця.

Найкращі роботи (проекти) будуть направленні до Міністерства молоді та спорту України для участі у Всеукраїнському етапі.

Заявки на участь у Конкурсі та бізнес-плани приймаються до 25 серпня 2015 року за адресою: 69005, м. Запоріжжя, вул. Патріотична 49. Конкурсні роботи повинні відповідати вимогам, що зазначені в Положенні та обовязково супроводжуватися анкетою-заявкою на участь (додаються). 

За додатковою інформацією звертатися за тел. (061) 233-61-78 або моб. 066-66-51-445, ел.пошта: [email protected] (координатор проекту Овчарова Валерія Сергіївна).

Контакти

  • (061) 233-61-78
  •  066-66-51-445
  • ел.пошта: [email protected]
  • координатор проекту Овчарова Валерія Сергіївна

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.