bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Вершинки»
15.07.2015

Якщо у тебе є улюблена справа, від якої завмирає серце, то тобі до нас! Може ти вже давно займаєшся чимось цікавим, а може тільки мрієш почати. Так чи інакше, у тебе є можливість отримати від ГК TeleTrade та медіа-холдингу «Гроші +» підтримку і допомогу. Розкажи нам про себе. Розкажи про свою улюблену справу, чому ти вибрав саме її і яку користь це може принести у майбутньому нашій Украіні. Нам буде цікаво дізнатися про твої плани і досягнення. Близько 100 дітей зі всієї країни отримають свою першу стипендію!
Уже багато написали про себе. Наприклад, Олексій Бабчук з Чернівців дуже любить шахи. Вони йому допомагають добре вчитися. І він упевнений, що шахи допоможуть досягти успіху в житті, навіть якщо він не стане гросмейстером. Тому що під час гри він вчитися перемагати і з гідністю програвати.

Даніель Агітян з Харкова упевнений, що краща профілактика шкідливих звичок - це заняття спортом. Він займається футболом і рекомендує всім хлопцям слідувати його позитивному прикладу.
Артюхова Злата з Дніпропетровська мріє стати лікарем. Здавалося б, що можна робити в цьому напрямку, коли тобі тільки 9 років. Але у Злати не просте мрія. Вона хоче стати всесвітньо відомим лікарем, який зможе провести реформи у сфері медицини. Злата мріє, що лікарні в Україні стануть яскравими і світлими, і дітки будуть не плакати там, а швидше одужувати. Тому як їй самій довелося чимало часу провести в сумовитих сірих палатах. І для цього Злата вже зараз вивчає іноземні мови, щоб мати можливість вчитися закордоном.
А есще нам написала ціла команда з волейболу! Команда вчитися в 6 класі ООШ№3 р Старокостянтинів. Вони теж вважають, що захоплення - це те, що людина любить робити найбільше. А коли таких людей багато, то виходить справжня команда, якій все по плечу. Волейбол робить їх сильнішими і дружніше.
А яка історія у тебе? Ми впевнені, що вона зовсім не схожа на інші. Розкажи про її унікальність. І можливо, ти надихнув когось, хто давно не вирішується чимось зайнятися. Адже це так здорово - рости, розвиватися і святкувати нові перемоги.
Надсилай свою розповідь, свої роботи на [email protected] і не забудь зареєструватися на http://www.teletrade.com.ua/trade/action/vershinki. Можливо, саме ти отримаєш допомогу для своєї мрії!

ІНФОРМАЦІЯ ПРО КОНКУРС:

ГК TeleTrade та медіа-холдинг «Гроші +» в рамках соціального проекту
ВЕКТОР «i»
оголошують конкурс для учнів 3-6 класів шкіл України
«Вершинки»
100 талантів - 100 нагород
Конкурс проходить з 10 лютого по 10 серпня 2015
За підсумками конкурсу 100 дітей з усіх регіонів України будуть удостоєні права отримувати протягом нового навчального року (з вересня 2015 - по червень 2016) щомісячні заохочувальні премії у розмірі 400 гривень на розвиток індивідуальних здібностей. Премії будуть мати цільове призначення і направлятися на оплату гуртків, секцій, студій, в яких займаються діти.
Переможці визначатимуться за наступними номінаціями:


Вершинка МИСТЕЦТВ

Премії на розвиток творчого інтелекту
Вербальний інтелект (лінгвістичний): ораторське мистецтво, акторська майстерність, література, іноземні мови.
Музичний інтелект: вокал, гра на музичних інструментах.
Візуально-просторовий інтелект: малювання, дизайн, проектування, креслення.
Абстрактний інтелект: різьба по дереву, випалювання.

Вершинка НАУК

 Премії на розвиток наукового інтелекту

Логічний інтелект: математика й інші точні науки, біологія, астрономія, хімія та інші природничі науки, шахи, шашки, програмування.
Фінансовий інтелект: курси юних економістів і фінансистів.
Підприємницький: курси з розвитку підприємництва.

Вершинка СПОРТУ

Премії на розвиток фізичного інтелекту

Тілесно-кінетичний інтелект: спортивні секції.
Умови конкурсу досить прості.
Учасники повинні надати організаторам Заявку за встановленою формою і конкурсну роботу - самопрезентацію в довільній формі.
В якості конкурсної роботи приймається лист-твір дитини, в якому буде детально розказано якій гурток, курси, секцію, студію або школу він хоче відвідувати, чому йому важливо розвивати свій талант і яку користь у майбутньому він хоче принести оточуючим його людям і Україні. У додатку до листа приймаються малюнки, відеоролики, фотографії, відгуки педагогів, наставників і друзів.


Підсумки конкурсу будуть оголошені 1 вересня 2015
Конкурсні роботи надсилаються за адресою: [email protected] після заповнення Форми учасника.  Подробиці за посиланням: http://www.teletrade.com.ua/trade/action/vershinki

Контакти

  •  [email protected]
  • тел.: 0632496584
  •  http://www.teletrade.com.ua/trade/action/vershinki

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.