bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер з аналізу політичних, соціальних умов та умов безпеки в окремих районах в Харківській області
11.06.2015

РозділI.         Вказівки Оферентам

І.1.    Вступ

Кімонікс, Покупець, що діє від імені Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Українська ініціатива з підвищення впевненості (UCBI), зідно контракту з USAID номер AID-OAA-I-14-00006, номер Завдання AID-OAA-TO-14-000015 оголошує конкурс на подання  пропозицій від компаній та організацій для участі із UCBI у здійсненніаналізу та оцінки поточних політичних, соціальних умов та умов безпеки в окремих районах Харківської області шляхом проведення кабінетного дослідження, зустрічей із відповідними зацікавленими особами, та здійснення поїздок до районів для проведення опитувань волонтерів, місцевого населення, місцевих органів влади, ВПО та представників інших груп, які буде визначено UCBI. Українська ініціатива з підвищення впевненості (UCBI) є програмою USAID, що реалізується Кімонікс Інтернешнл в Україні. Метою UCBI є підтримка громад та уряду у подоланні наслідків конфлікту та сприяння залученню громадськості та покращення розуміння зусиль Уряду України щодо подолання конфлікту та поглиблених політичних перетворень.

Кімонікс надасть грант одній компанії чи організації.  Грант буде у формі субконтракту з чітко фіксованою ціною (надалі – «субконтракт»).  Переможець повинен буде дотримуватися технічного завдання та положень і умов субконтракту, які є частиною Розділу ІІІ цього документу.

Оференти запрошуються подавати пропозиції у відповідь на цей ЗНП у відповідності до Розділу І Вказівки Оферентам, який не буде частиною субконтракту.  Вказівки мають на меті допомогти заінтересованим оферентам підготувати пропозицію. Будь-який субконтракт, що виникне як результат, керуватиметься Розділами ІІ та ІІІ.

Цей ЗНП не накладає на Кімонікс зобов’язання щодо виконання суб-контракту та оплати будь-яких витрат, які було понесено під час підготовки та подання пропозицій.  Більш того, Кімонікс залишає за собою право відхилити будь-яку чи всі пропозиції, якщо такі дії будуть в інтересах Кімонікс.

Окрім випадків, коли вказано інакше, періоди, що названі у ЗНП, означають послідовні календарні дні.

І.2.     Кінцевий термін подання пропозиції

Оференти подають свої пропозиції тільки електронним шляхом на адресу: east-[email protected]

Пропозиція, надіслана електронною поштою, повинна бути отримана не пізніше 18:00 за Харківським часом 24 червня 2015 року.

Факси не розглядатимуться.

Оференти несуть відповідальність а забезпечення торимання їх пропозицій у відповідності до інструкцій, які викладені в цьому документі.   Пропозиції, що подані з запізненням, можуть, за рішенням Кімонікс, бути розглянуті. Кімонікс не гарантує, що  пропозиції, що були подані з запізненням, будуть розглянуті.

І.3.   Подання пропозицій

Пропозиції подаються виключно електронним шляхом.

А. Вказівки щодо  подання електронних копій

Окремі технічні і цінові пропозиції подаються електронною поштою не пізніше дати та часу, що зазначені у І.2.  Пропозиції подаються за контактом, який визначений у І.2.

Оферент подає пропозицію електронним шляхом із не більше ніж 3-ма додатками (ліміт у 5 МВ) на електронний лист, що сумісні із MS Word, MS Excel, у форматі, що читається, чи Adobe Portable Document Format (PDF) у Microsoft XP зовнішніх пристроях.  Оференти не можуть подавати зиповані файли.  Сторінки, які вимагають оригінального підпису, відскановуються та надсилаються у форматі PDF.

Технічна пропозиція та цінова пропозиція повинні бути відокремлені одна від одної.  Технічні пропозиції не повинні містити посилань на дані щодо цін для забезпечення того, що технічна оцінка здійснюватиметься включно на основі технічних переваг.

І.4.   Вимоги

Для того, щоб вважатися такою, що відповідає вимогам, пропозиція повинна включати всі документи та розділи, що включені до І.4.А та І.4.В.

А.  Загальні вимоги

Кімонікс очікує надати субконтракт українській компанії чи організації, за умови, що вона є юридично зареєстрованою та визнаною за законодавством України, та діє у відповідності до всіх застосовних цивільних, фіскальних та інших застосовних правових актів.  Така компанія чи організація може бути приватною фірмою, неприбутковою організацією, організацією громадянського суспільства чи університетом.

Компанії та організації, що подають пропозиції у відповідь на цей ЗНП, повинні відповідати таким вимогам:

(і)   Компанії чи організації, як комерційні, так і неприбуткові, повинні бути зареєстровані за законодавством України на час підписання субконтракту.

(іі) Компанії чи організації повинні мати місцеве представництво в Україні на час підписання субклнтракту.

(ііі) Фірми, що здійснюють діяльність на комерційній основі, чи інші організації чи підприємства (включаючи неприбуткові організації), в яких іноземні уряди чи їх агенти мають контрольний інтерес, не задовольняють критеріям до постачальників товарів та послуг.

Оференти можуть подавати свої пропозиції як члени партнерства з іншими компаніями чи організаціями.  В таких випадках субконтракт укладається з основною компанією у партнерстві.  Основна компанія укладає всі партнерські угоди, включаючи, проте не обмежуючись, про розподіл праці, виставлення рахунків, тощо, з іншими компаніями.  Юридична реєстрація партнерства для цих цілей не вимагається; проте різні організації беруть зобов’язання співпрацювати для виконання умов субконтракту.

В.  Документи, що додаються до пропозиції

1. Супровідний лист

Супровідний лист оферента повинен містити таку інформацію:

  1. Назва компанії чи організації
  2. Тип компанії чи організації
  3. Адреса
  4. Телефон
  5. Факс
  6. Електронна пошта
  7. Повні найменування членів Ради Директорів чи Юридичного представника (відповідно обставинам)
  8. Офіційна інформація про банківський рахунок
  9. Інші документи, що вимагаються, які повинні бути включені як додатки до супровідного листа:

a)      Копія свідоцтва про реєстрацію із публічного реєстру чи еквівалентний документ із урядового офісу за місцем реєстрації оферента.

b)      Копія податкової реєстрації компанії чи еквівалентний документ.

c)      Копія торгової ліцензії чи еквівалентний документ.

d)      Документальне підтвердження заяви про відповідальність, якою референт підтверджує наявність у нього остатніх фінансових, технічних та управлінських ресурсів для здійснення діяльності, що описана у технічному завданні, чи можливість отримати такі ресурси.  Така заява вимагаться Федеральними Положення щодо Закупівель у 9.104-1. Форма надається у Додатку 3 «Необхідні посвідчення».

e)      Відповідні документи, що перераховані у І.4.А.

Примірний супровідний лист надається у Додатку 1 до цього ЗНП. 

2. Технічна пропозиція

Технічна пропозиція скаладється з таких частин:

Частина 1: Технічний підхід та Методологія.  Ця частина має бути обсягом від 3 до 7 сторінок, проте не повинна перевищувати 7 сторінок.  Від обраного надавача послуг очікується подання деталізованого опису методологій, які пропонуються і будуть застосовані для виконання завдання.  Це включатиме опис підходу до визначення відповідної інформації шляхом проведення кабінетного дослідження, примірних питань для опитувань, методики обрання учасників, критерії оцінки потенційних бенефіціарів, списки початкових груп, які були визначені як основні зацікавлені особи у регіоні, а також план проведення досліджень на місцях щодо сприйняття цільовою групою.  Пропозиції надаються англійською, українською чи російською мовами. 

Частина 2: План управління та штатний розпис.  Ця частина має бути обсягом від 2 до 3 сторінок, проте не повинна перевищувати 3 сторінок.  СV персоналу можуть бути включені як додаток до технічної пропозиції, і не враховуватимуться при визначенні встановленого ліміту щодо обсягу.  Будь-ласка, опишіть, як пропонований персонал співпрацюватиме для досягнення технічного підходу та технічного завдання, що пропонується оферентом.

Частина 3: Досвід та стаж роботи.  Ця частина має бути обсягом від 2 до 3 сторінок, проте не повинна перевищувати 3 сторінок. 

Частина 3 повинна містити опис компанії та організації, з  відповідним посиланням на будь-яку материнську компанію та дочірні компанії.  Оференти повинні включити деталі, що демонструють їх досвід та технічну спроможність реалізувати технічний підхід/ методологію, та детальний план роботи.  Окрім того, оференти повинні включити три (3) контакти для рекомендацій щодо досвіду подібної роботи в минулому (за контрактом чи субконтрактом), а також контактну інформацію компаній, для яких така робота була здійснена. Контактна інформація повинна, як мінімум, містити: найменування контактної особи, яка може розповісти про виконання оферентом роботи, найменування та адресу компанії, для якої здійснювалася робота, та електронну адресу і номер телефона контактної особи.

Кімонікс зберігає за собою право перевірити додаткові рекомендації, які не вказані оферентом.

Розділи технічної пропозиції, які зазначені вище, повинні відповідати детальній інформації, яка зазначені у Розділі ІІ цього ЗНП, в якій містяться вихідні положення, окреслюється технічне завдання, описуються результати та встановлюється графік досягнення результатів.

3.  Цінова пропозиція

Цінова пропозиція використовується для визначення пропозиції, що надає найкращу вартість і слугує основою для перемовин перед укладенням субконтракту.

Ціна субконтракту, який буде укладено, буде всеохоплюючою фіксованою ціною. Після укладення субконтракту неможливо додати дохід, комісійні оплати, податки, чи додаткові витрати.   Проте для цілей пропозиції оференти повинні надати деталізований бюджет, що демонструє основні графи, напр., заробітна платня чи ставки працівників, різні типи надбавок, оренду, комунальні платежі, страхування, тощо.  Оференти повинні вказати ціну одиниці, кількість, і загальну вартість.  Всі товари, послуги, тощо, мають бути чітко промарковані та включені до загальної ціни пропозиції.  Вся інформація стосовно цін подається у гривнях.  Дивіться примірну структуру ціни у Додатку 2.

Оскільки UCBI є проектом USAID і втілюється згідно двосторонньої рамках угоди між Урядом України та Урядом Сполучених Штатів Америки, оференти не включають до своєї цінової пропозиції ПДВ та митні збори.

Цінова пропозиція має включати пояснення до бюджету на основі кожного цінового елементу чи графи бюджету. Супровідна інформація надається достатньо деталізовано для того, щоб забезпечити повний аналіз кожного цінового елементу чи графи бюджету.  Кімонікс залишає за собою право зробити запит про надання додаткової цінової інформації, якщо оціночний комітет матиме застереження щодо обґрунтованості, реалістичності чи повноти ціни, що пропонується оферентом.

Якщо звичайною практикою оферента є включати в бюджет непрямі витрати, а саме накладні та додаткові витрати, управлінські, адміністративні та інші тарифи, оференти повинні пояснити тарифи та тарифну базу застосування у поясненнях до бюджету.  Кімонікс залишає за собою право зробити запит про надання додаткової інформації для обґрунтування непрямих ставок оферента.

Цінова інформація за жодних обставин не може бути включена до технічної пропозиції. Цінова інформація чи будь-які ціни, як щодо результатів, так і щодо граф бюджету, не може бути включена до технічної пропозиції.  Цінова інформація  надається виключно у ціновій пропозиції.

І.5.  Джерело фінансування, дозволений географічний код, джерело та походження

Будь-який субконтракт за цим ЗНП буде фінансуватися USAID і керуватиметься положеннями Уряду США та USAID.

Всі товари та послуги, що пропонуються у відповідь на цей ЗНП, чи поставлятимуться за будь-яким субконтрактом, повинні відповідати географічному коду 935 USAID у відповідності до Кодексу Федеральних Положень Сполучених Штатів (КФП), 22 КФП §228, ознайомитися з яким можна за адресою: http://www.gpo.gov/fdsys/pkg/CFR-2012-title22-vol1/pdf/CFR-2012-title22-vol1-part228.pdf.

Країною, з якою здійснюється співпраця для цього ЗНП, є Україна.

Оференти не можуть пропонувати чи поставляти продукти, товари чи супутні послуги, які виробляються чи збираються у, чи відправляються, транспортуються транзитом через, чи будь-яким іншим чином заторкують будь-яку із країн, що перераховані нижче: Бірма (Мьянма), Куба, Іран, Північна Корея, (Північний) Судан, Сирія.  Супутні послуги включають пов’язані послуги, що стосуються будь-яких/всіх аспектів цієї роботи, яку буде виконано за контрактом (включаючи перевезення, паливо, проживання, харчування та витрати на зв’язок). 

І.6. Хронологічний перелік пропонованих заходів

У календарі, що наводиться нижче, зазначені важливі дати в конкурсному процесі.  Оференти повинні чітко притримуватися цих термінів.

Кінцевий термін для письмових запитань

17/06/2015

Надання відповідей/пояснень на запитання

19/06/2015

Дата подання пропозиції

24/06/2015

Дата укладення контракту (за попередніми розрахунками)

06/07/2015

Дати, що зазначені вище, можуть змінюватися виключно на розсуд Кімонікс.  Будь-які зміни будуть опубліковані у додатку до цього ЗНП.

Письмові питання та пояснення. Всі питання чи пояснення стосовно цього ЗНП повинні подаватися у письмовій формі та подаватися на адресу east-tender@ukrainecbi.com не пізніше 18:00 за Харківським часом 17 червня 2015 року. Питання чи запити про надання роз’яснень та відповіді на них будуть розповсюджені серед усіх отримувачів ЗНП, які зазначили про свій інтерес до цього ЗНП.

Тільки письмові відповіді від Кімонікс вважатимуться офіційними та матимуть вагу у процесі ЗНП та наступної оцінки.  Будь-які питання, отримані поза межами офіційних каналів, отримані усно чи письмово, від працівників чи представників Кімонікс Інтернешнл, проекту UCBI чи будь-якої іншої сторони, не вважаються офіційними відповідями стосовно ЗНП.

Дата подання пропозиції.  Всі пропозиції повинні бути отримані до 18:00 за Харківським часом 24 червня 2015 року. Пропозиції, отримані з ззапізненням, будуть розглядатися за рішенням Кімонікс.

Усні презентації.  Кімонікс зберігає за собою право запросити окремих оферентів до участі в усних презентаціях перед технічним оціночним комітетом.  Інтервью можуть складатися із усних презентацій оферентами своєї пропонованої діяльності та підходів.  Оференти повинні бути готові надати презентацію технічному оціночному комітету в офісі UCBI протягом 2 днів з дня отримання повідомлення.

Дата укладання субконтракту (за попередніми розрахунками). Кімонікс обере пропозицію, яка надає найкращу ціну на основі критеріїв оцінки, які зазначені у ЗНП.

І.7. Період чинності

Пропозиції оферентів, включаючи цінові, мають зберігати чинність протягом 30 календарних днів після кінцевого строку подання пропозицій.

І.8Оцінка та основа для укладання контракту

Контракт буде укладено з оферентом, чию пропозицію буде визначено такою, що відповідає вимогам документів цього конкурсу, критеріям відповідності, які зазначені у цьому ЗНП, відповідає технічним, управлінським вимогам та вимогам щодо персоналу, та вимогам щодо корпоративної спроможності, а також надає Кімонікс найкращу вартість.   Найкраща вартість визначається в процесі узгодження.

Для цього ЗНП використовуватиметься процес узгодження для визначення найкращої вартості. Це означає, що кожну пропозицію буде оцінено та присвоєно бали на основі критеріїв та під-критеріїв  оцінки, які зазначені у таблиці нижче.  Ціновим пропозиціям бали не присвоюються, проте для цілей загальної оцінки за цим ЗНП, технічні фактори оцінки, окрім ціни, при складанні, вважаються значно більш важливими, ніж цінові фактори.  Якщо виставляються рівні чи майже рівні технічні бали, ціна стає визначальним фактором.

При оцінці пропозицій Кімонікс використовуватиме такі критерії та підкритерії:

EvaluationCriteria

Критерії оцінки

EvaluationSub-criteria

Підкритериї оцінки

MaximumPoints

Максимальні бали

Technical Approach, Methodology and Detailed Work Plan

Технічний підхід, методологія та детальний план роботи

 

 

Technical know-how – Does the proposal clearly explain, understand and respond to the objectives of the project as stated in the Scope of Work?

Технічне ноу-хау – Чи чітко пропозиція пояснює, розуміє та відповідає цілям проекту, як зазначено у Технічному Завданні?

15 points

15 балів

 

Approach and Methodology – Does the proposed program approach and detailed activities and timeline fulfill the requirements of executing the Scope of Work effectively and efficiently?

Підхід та методологія – Чи виконують пропонований програмний підхід та детальна діяльність та графік вимоги щодо виконання Технічного Завдання і чи ефективно?

15 points

15 балів

 

Sector Knowledge – Does the proposal demonstrate the offeror’s knowledge related to technical sectors required by the SOW?

(Demonstrated knowledge of the conflict in the East of Ukraine, consequences of the conflict, IDPs, reforms in Ukraine, and other subjects related to the current situation in Ukraine, particularly as they relate to the strategic oblast of Kharkiv)

Знання сектору – чи демонструє пропозиція знання оферента щодо відповідного технічного сектору, який вимагається Технічним Завданням?

(Продемонстровані знання конфлікту на сході України, наслідки конфлікту, ВПО, реформи в Україні, та інші теми, що стосуються поточної ситуації в Україні, особливо в тій мірі, якою вони стосуються стратегічної області Харкова)

15 points

15 балів

 

 

 

Total Points Technical Approach

Всього балів – Технічний підхід

45  points

45 балів

 

Management, Key Personnel, and Staffing Plan

Управління, основний персонал, штатний розпис

 

 

Personnel Qualifications – Do the proposed team members have necessary experience and capabilities to carry out the Scope of Work?

Кваліфікація персоналу – Чи мають члени пропонованої команди необхідний досвід та спроможність виконати Технічне Завдання?

20 points

20 балів

 

Is proposed management approach sufficient to achieve offeror’s technical approach?

Чи є пропонований підхід до управління достатнім для досягнення технічного підходу оферента?

10 points

10 балів

Total Points Management

Всього балів - Управління

      30  points

30 балів

 

Corporate Capabilities, Experience, and Past Performance

Корпоративна спроможність, досвід та стаж роботи

 

 

Company Background and Experience – Does the company have experience relevant to the project Scope of Work? Prior experience in community mapping, key informant interviews, and assessments of socio-political and socio-economic environments; demonstrated ability to articulate the results of community mapping and relevant assessments in written and oral form, demonstrated ability to meet deadlines.

Досвід роботи компанії – Чи має компанія досвід, що є релевантним для виконання Технічного Завдання Проекту? Попередній досвід роботи у визначенні структури населення, проведенні опитувань основних носіїв інформації, та оцінки соціально-політичних умов; демонстрована спроможність викладати результати визначення структури населення та відповідних оцінок у письмовій та усній формі.

25 points

25 балів

TotalPointsCorporateCapabilities

Всього балів – корпоративна спроможність

25  points

25 балів

Total Points

Всього балів

100  points

100 балів

Оціночні бали не нараховуватимуться за ціну.  Ціна головним чином буде оцінюватися на предмет реалістичності та обґрунтованості.  Якщо технічна ооцінка буде приблизно рівною, ціна стане визначальним фактором.

Цей ЗНП застосовує процес узгодження, що встановлений у ФПЗ 15.101-1.  Кімонікс укладе субконтракт з оферентом, пропозиція якого надасть найкращу вартість для Кемонікс та проекту UCBI.  Кімонікс може надати субконтракт оферент з вищою ціною якщо буде прийняте рішення про те, що вища оцінка технічної пропозиції виправдовує додаткову ціну/вартість.

І.9.  Перемовини

Оголошується вимога про отримання пропозицій із найкращою офертою. Очікується, що субконтракт буде укладено виключно на основі отриманих оригіналів пропозицій.  Проте Кімонікс зберігає право провести обговорення, перемовини та,чи зробити запит про надання роз’яснень до укладення субконтракту. Більш того, Кімонікс зберігає право провести конкурсну вибірку і обмежити кількість оферентів у конкурсній вибірці, щоб уможливити ефективне оціночне середовище для найбільш високо оцінених пропозицій. Оферентів, які будуть оцінені найвище, за визначенням технічного оціночного комітету, може бути запрошено подати їх найкращі ціни чи технічні відповіді протягом конкурсної вибірки.  Виключно на розсуд Кімонікс, оферентів може бути запрошено провести усні презентації.  Якщо це вважатиметься таким, що найкращим чином відповідає інтересам, Кімонікс зберігає право укласти окремі субконтракти за компонентами чи зовсім не укладати субконтракт.

І.10.  Умови субконтракту

Цей документ – це виключно запит про надання пропозицій, і він жодним чином не зобов’язує Кімонікс до укладання субконтракту.  У випадку перемовин за субконтрактом, будь-який субконтракт підлягатиме та керуватиметься умовами та положеннями, які деталізуються у Розділі ІІІ.  Кімонікс застосовуватиме форму, яка наводиться і Розділі ІІІ для фіналізації субконтракту.  Поданням пропозиції оференти підтверджують, що вони розуміють та погоджуються з положеннями та умовами, що містяться у Розділі ІІІ.

І.11Правовідносини

Поданням відповіді на цей запит про надання пропозицій оференти підтверджують розуміння того, що USAID НЕ є стороною цього конкурсу.

Розділ ІІ       Вихідні положення, технічне завдання, результати та графік досягнення результатів

II.1.  Вихідні положення

Українська ініціатива з підвищення впевненості (UCBI) є програмою USAID, що реалізується  Кімонікс Інтернешнл в Україні. Метою UCBI є підтримка громад та уряду у подоланні дестабілізуючих наслідків конфлікту та сприяння залученню громадськості та покращення розуміння зусиль Уряду України щодо подолання конфлікту та поглиблених політичних перетворень. Для більш чіткого розуміння поточних політичних умов та умов безпеки у південно-східних районах Харківської області, UCBI замовить дослідницькій фірмі визначення нових основних гравців, здійснення аналізу ключових питань та джерел напруги, та збір інформації щодо розвитку нових видів діяльності на нових територіях у Харківській області.  Така інформація збиратиметься шляхом проведення кабінетного дослідження, ознайомчих поїздок та опитувань з метою визначення структури населення п’яти окремих районів (Барвінківського, Ізюмського, Борівського, Балакліївського та Чугуївського). Шляхом визначення цих ключових гравців та забезпечення кращого розуміння різних суб’єктів у регіоні, UCBI зможе краще надавати допомогу таким громадам і використовувати осіб, що забезпечують запровадження змін, для вирішення критичних питань, що пов’язані з конфліктом.  Очікується, що надавач послуг використає не більше ніж 28 днів від дати укладання субконтракту з фіксованою ціною.  Для досягнення цілей субконтракту надавач послуг тісно співпрацюватиме з Регіональним менеджером програми UCBI.

II.2 Технічне Завдання

Очікуватиметься, що для всіх окремих видів діяльності за Технічним Завданням обраний надавач надасть детальний опис методології, що пропонується, та буде застосовуватися для виконання завдання.  Це включатиме список   контактів осіб, з якими надавач послуг спілкувався чи зустрічався при здійсненні цієї діяльності; детальні нотатки із зустрічей; Інформаційні довідки про райони, як описується нижче. Всі письмові звіти здійснюються та надаються UCBI двома робочими мовами: російською та англійською.

UCBI здійснює запит про надання послуг кваліфікованою дослідницькою фірмою в Україні для складання Інформаційної довідки про район для всіх східних районів Харкова, включаючи Барвінківський, Ізюмський, Борівський, Балакліївський та Чугуївський.  Інформаційні довідки (до 10 сторінок для кожної довідки) повинна включати інформацію та аналіз демографічних даних кількості ВПО, основних галузей промисловості, місцевих органів влади, політичної ситуації, деталі нештатних ситуацій щодо безпеки та інших дестабілізуючих факторів, динаміку громадянського суспільства, присутність зовнішніх надавачів допомоги (як українських, так і міжнародних).  Довідка також повинна містити:

- Базову інформацію

  • Місцезнаходження: близькість до столиці регіону, основних доріг, пунктів пропуску через кордон
  • Демографічні дані: кількість населення, мова, вік населення
  • Значні історичні події/ питання, досвід щодо сепаратизму/ конфлікту

- Політичний огляд

  • Місцеві лідери та впливові гравці
  • Результати останніх місцевих виборів, активні політичні партії

- Місцеві органи влади

  • Які відповідні адміністративні структури діють на території (області, району, міста, тощо)? Які існують органи місцевого самоуправління (міськрада, сільрада, тощо) і як вони функціонують (напр., як часто відбуваються засідання, як проводяться засідання, хто присутній, тощо)? Які питання зазвичай розглядають місцеві органи?
  • Опис впливових структур органів влади та лідерів.  Включіть організаційну таблицю чи інші деталі для пояснення функцій чи наявних послуг.
  • Короткі довідки про основних керівників органів влади, які працюють у виконавчій, законодавчій сфері чи у сфері надання послуг.  Попередній політичний досвід, партійна приналежність, тощо.

- Громадянське суспільство

  • Довідки про основні організації громадянського суспільства (історія, діяльність, засновники, тощо) та стосунки з місцевими органами влади та іншими організаціями.
  • Громадянський рух чи активізм протягом часу від Майдану та/ чи конфлікту
  • Помітні тенденції в громадянському суспільстві чи події в минулому
  • Що лідери громадянського суспільства вважають своїми пріоритетами, викликами, тощо?

- Інформація та ЗМІ

  • Які основні джерела інформації (можна взяти із споживчого дослідження, що зроблене Інтерньюз)
  • Довідки про місцеві інформаційні агентства, включаючи охоплення, власність , питання
  • Довідки про незалежні інформаційні агентства (за наявності)
  • Короткий аналіз питань, що охоплюються місцевою пресою
  • Місцеві місця для зустрічей, інших засобів спілкування чи поширення інформації у місцевості (бібліотеки, парки, соціальні медіа)

- Сприйняття населенням (збирається на основі реальних історій чи іншим чином)

  • Як конфлікт вплинув на населення?
  • Що Ви вважаєте найбільшою проблемою?
  • Яка Ваша думка щодо Уряду в Києві/ місцевих органів влади?

II.3 Deliverables

Переможець надасть Кімонікс такі результати у відповідності до графіку, який пропонується оферентом у відповіді на ЗНП.

Результат № 1: Методологія дослідження

Надавач послуг надає документ (обсягом максимум 5 сторінок) щодо стратегії та підходів до проведення кабінетного дослідження.  Документ повинен включати критерії оцінки потенційних організацій-партнерів, анкету опитування основних носіїв інформації, а також графік проведення кабінетного дослідження, поїздок, та завершення формування Інформаційних довідок про райони для огляду та затвердження.

Результат № 2: Нотатки із зустрічей та список контактних осіб

Надавач послуг надає детальні нотатки з зустрічей з особами та/ чи групами.

Окрім того, надавач послуг надає список контактних осіб у форматі Excel, що включає ім’я, посаду, назву організації, адресу, номер телефону, адресу електронної пошти, адресу вебсайту всіх тих, з ким надавач послуг спілкувався чи зустрічався в ході діяльності, а також осіб та організацій, з якими надавач послуг рекомендує сконтактувати UCBI

Результат №3: Інформаційні довідки про п’ять районів

Надавач послуг надає інформаційні довідки про п’ять районів, що містять інформацію, як заначено вище у технічному завданні, для кожного з таких районів: Барвінківський, Ізюмський, Борівський, Балакліївський та Чугуївський.

Результат № 4: Фінальні брифінги

Надавач послуг проведе усний брифінг для UCBI в Харківському офісі, щоб відповісти на питання щодо письмових довідок про райони.

II.4 Графік досягнення результатів

Переможець подає результати, що описані вище, у відповідності до графіку досягнення результатів (рівень залучення не повинен перевищувати 28 днів роботи [обсяг робіт], що пропонується оферентом у відповіді на ЗНП.

DeliverableNumber

Номер результату

DeliverableName

Назва результату

DueDate

Дата подання

1

Research Methodology

Методологія дослідження

 

 

2

Meeting notes and Contact list

Нотатки із засідань та список контактних осіб

 

3

Five Rayon Profiles

Інформаційні довідки про п’ять районів

 

4

Final oral briefings

Фінальні усні брифінги

 

*Deliverable numbers and names refer to those fully described in II.3 above.

*Номери та найменування результатів відповідають тим, що повністю

описані у ІІ.3 вище.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.