bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення серії соціологічних досліджень
09.06.2015

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує тендер на проведення серії соціологічних досліджень щодо виконання законів України «Про очищення влади» та  «Про відновлення довіри до судової влади», а також щодо підвищення ефективності та професіоналізму судової системи.

В рамках даного тендеру Проект USAID «Справедливе правосуддя» планує відібрати постачальника, який проведе декілька всеукраїнських опитувань, а саме:

-        Опитування громадян щодо окремих питань, пов’язаних з політичними, економічними та правовими реформами в Україні, в тому числі щодо люстрації та перевірки державних службовців та суддів відповідно до Закону України «Про очищення влади»

-        Опитування суддів України щодо перевірки суддів та люстрації відповідно до Закону України «Про очищення влади» та Закону України “Про відновлення довіри до судової влади”, а також щодо реформування судової системи України та відновлення довіри громадян України до судової влади.

-        Опитування працівників апарату суду щодо вдосконалення судового адміністрування в Україні та становлення професії судового адміністратора.

Зацікавлені компанії чи організації мають надіслати свої пропозиції для участі в тендері на адресу Проекту USAID «Справедливе правосуддя» не пізніше 17:00, 15 червня 2015 року. Докладний опис цього тендеру, вимог до заявників, інструкцій щодо підготовки та подання пропозицій, форми необхіднихдокументів, запит на подання пропозицій, обсяг робіт та додатки наведено на сайті Проект USAID «Справедливе правосуддя» http://www.fair.org.ua//index.php/index/tender_single/115 .

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.