bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Україні вперше пройде чемпіонат з гри в «Монополію»
22.05.2015

Компания Hasbro запрошує всіх українських шанувальників взяти участь в Чемпіонаті України з «Монополії». Відбіркові тури Чемпіонату пройдуть у червні 2015 року в Одесі та Києві. Переможці з двох міст пройдуть у фінал, а переможець всеукраїнського фіналу поїде в Макао на Чемпіонат світу з «Монополії», де представлятиме нашу країну.

Подати заявку на участь в Чемпіонаті можуть всі бажаючі віком від 18 років, для цього необхідно зареєструватись на сайті www.hasbrogames.com.ua і пройти тест на знання гри «Монополія». Реєстрація на Чемпіонат вже розпочалася.

Відбірковий етап в Одесі відбудеться в суботу, 6 червня в магазині «Мега-Антошка» (Грецька площа, 2). Одеські шанувальники гри будуть змагатися за право вийти у фінал і стати головним монополістом країни в кількох турах. На фінальну гру з Одеси до Києва вирушать два фіналісти.

Київський відбірковий тур і фінал Чемпіонату України з «Монополії» пройде 13 червня в креативному просторі «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3). Переможець Всеукраїнського фіналу, в який вийдуть 4 учасники, отримає право представляти Україну на Чемпіонаті світу з «Монополії», який проходитиме з 7 по 9 вересня в Макао, Китай, де шанувальники гри з усього світу зберуться разом, щоб вибороти звання головного монополіста світу.

Кожен учасник чемпіонату отримає в подарунок спеціальне ретро-видання гри «Монополія 80 років», яке компанія Hasbro випустила в честь 80-літнього ювілею гри. В новому випуску фішки, картки і банкноти виконані в ретро-стилі, а дерев’яні будинки, готелі і жетони відповідають оригінальному дизайну фігурок різних десятиліть. Ювілейний випуск гри вже можна придбати в магазинах України.

Партнерами Чемпіонату з «Монополії» в Україні стали найбільші мережі дитячих товарів «Будинок іграшок» і «Антошка». В період проведення турніру в магазинах партнерських мереж будуть діяти  спеціальні пропозиції на гру «Монополія». Також Чемпіонат підтримала молодіжна громадська організація AIESEC і медіа-партнери: портал «Наш Київ», радіо «Аристократи», проект «Платформа».

З моменту свого дебюту в 1935 році «Монополія» вже підкорила своїми легендарними фішками і знаменитими картками більше 1 мільярду гравців в 114 країнах світу. Фани «Монополії»  можуть насолоджуватися грою в найрізноманітніших форматах, в тому числі на мобільних пристроях, ігрових консолях, і навіть онлайн, завдяки ліцензійній співпраці з компаніями Ubisoft і EA.

Бренд «Монополія» і далі продовжує дивувати своїх шанувальників, тому вони можуть бути впевнені, що наступні 80 років будуть для них такими ж захопливими і насиченими. 

Контакти

  • 063-275-05-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.