bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс виконавця робіт з розробки обласних/міських програм розвитку соціальних послуг
19.05.2015

ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» оголошує відкритий конкурс виконавця робіт з розробки обласних/міських програм розвитку соціальних послуг (в тому числі для ЛЖВ) для трьох пілотних регіонів України, проекту «Побудова життєздатної системи комплексних послуг з профілактики та лікування ВІЛ/СНІДу, догляду та підтримки для уразливих груп та ЛЖВ» за підтримки Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією, 10 Раунд.

Обсяг робіт:

Виконавець робіт з розробки обласних/міських програм розвитку соціальних послуг (в тому числі для ЛЖВ) для трьох пілотних регіонів України виконує такі роботи:

Етап I

  1. Аналізує наявні передумови на обласному рівні та місцевому (Рівненська область та м. Рівне) щодо розвитку соціальних послуг для осіб, які знаходяться у складних життєвих обставинах (зокрема, ВІЛ-позитивних людей); а також готовність та спроможність державних органів та органів місцевого самоврядування до фінансування послуг, які надаються ВІЛ-сервісними організаціями, за кошти обласного та місцевих бюджетів. Аналіз здійснюється за обов’язкової участі керівного складу наступних партнерських структур:  обласних та міських департаментів \ управлінь праці та соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти, фінансів; Центрів соціальних служб для молоді; Служб у справах дітей; обласного СНІД-центру та громадських організацій Рівненської області та м. Рівного. 
  2. На основі здійсненого аналізу та за участі  зазначених партнерських структур розробляє та подає в електронному вигляді програму розвитку соціальних послуг (в тому числі для ЛЖВ) в Рівненській області / м. Рівному на 2016-2018 рр. Програма має включати обґрунтування потреб у розвитку системи надання соціальних послуг, мету та завдання програми, план заходів із зазначенням відповідальних виконавців, графік впровадження програми, деталізований бюджет із зазначенням джерел фінансування.
  3. Організовує зустрічі зацікавлених сторін із залученням зазначених партнерських структур та презентує розроблену програму розвитку соціальних послуг  для Рівненській області / м. Рівного.

Етап ІI

  1. Аналізує наявні передумови на місцевому рівні (м. Кривий Ріг) щодо розвитку соціальних послуг для осіб, які знаходяться у складних життєвих обставинах (зокрема, ВІЛ-позитивних людей); а також готовність та спроможність державних органів та органів місцевого самоврядування до фінансування послуг, які надаються ВІЛ-сервісними організаціями, за кошти місцевого бюджету. Аналіз здійснюється за обов’язкової участі керівного складу наступних партнерських структур:  міських департаментів \ управлінь праці та соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти, фінансів; Центрів соціальних служб для молоді; Служб у справах дітей; міського СНІД-центру та громадських організацій м. Кривий Ріг. 
  2. На основі здійсненого аналізу та за участі  зазначених партнерських структур розробляє та подає в електронному вигляді програму розвитку соціальних послуг (в тому числі для ЛЖВ) в м. Кривий Ріг на 2016-2018 рр. Програма має включати обґрунтування потреб у розвитку системи надання соціальних послуг, мету та завдання програми, план заходів із зазначенням відповідальних виконавців, графік впровадження програми, деталізований бюджет із зазначенням джерел фінансування.
  3. Організовує зустрічі зацікавлених сторін із залученням зазначених партнерських структур та презентує розроблену програму розвитку соціальних послуг  для м. Кривий Ріг.

Етап IІІ

  1. Аналізує наявні передумови на обласному рівні та місцевому (Сумська область та м. Суми) щодо розвитку соціальних послуг для осіб, які знаходяться у складних життєвих обставинах (зокрема, ВІЛ-позитивних людей); а також готовність та спроможність державних органів та органів місцевого самоврядування до фінансування послуг, які надаються ВІЛ-сервісними організаціями, за кошти обласного та місцевих бюджетів. Аналіз здійснюється за обов’язкової участі керівного складу наступних партнерських структур:  обласних та міських департаментів \ управлінь праці та соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти, фінансів; Центрів соціальних служб для молоді; Служб у справах дітей; обласного СНІД-центру та громадських організацій Сумської області та м. Суми. 
  2. На основі здійсненого аналізу та за участі  зазначених партнерських структур розробляє та подає в електронному вигляді програму розвитку соціальних послуг (в тому числі для ЛЖВ) в Сумській області / м. Суми на 2016-2018 рр. Програма має включати обґрунтування потреб у розвитку системи надання соціальних послуг, мету та завдання програми, план заходів із зазначенням відповідальних виконавців, графік впровадження програми, деталізований бюджет із зазначенням джерел фінансування.
  3. Організовує зустрічі зацікавлених сторін із залученням зазначених партнерських структур та презентує розроблену програму розвитку соціальних послуг  для Сумської області/ м. Суми.

Вимоги до кандидатів: 

  • вища гуманітарна освіта;
  • підтверджений досвід роботи з розробки програм розвитку соціальних послуг;
  • підтверджений досвід роботи з питань розробки державних стандартів надання соціальних послуг та інформаційно-методичних матеріалів на дану тематику;
  • обізнаність із сферою протидії ВІЛ/СНІДу в Україні.

Термін виконання робіт:

Термін виконання робіт  – з 15 червня до 30 листопада 2015 року.

Перелік документів, які необхідно подати:

  1. Резюме/CV з описом релевантного досвіду.
  2. Мотиваційний лист з обґрунтуванням своєї зацікавленості до даного конкурсу, що містить інформацію щодо осіб або організацій, до яких можна звернутися за рекомендаціями (бажано з контактними телефонами).
  3. Інформацію щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (форма додається до Оголошення).
  4. Документи на підтвердження кваліфікації (дипломи, сертифікати, тощо).
  5. Інформація щодо відповідності учасника умовам конкурсу (Додаток 1 до Оголошення).
  6. Якщо учасник ФОП необхідно надати такі реєстраційні документи: Свідоцтво про державну реєстрацію, Свідоцтво платника податку.

 Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected]   з  поміткою в темі листа «Виконавець робіт з розробки обласних/міських програм розвитку соціальних послуг (в тому числі для ЛЖВ) для трьох пілотних регіонів України».

Термін подання документів: з 19 травня по 02 червня 2015 року, реєстрація документів завершується о 18:00.

Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

За податковою інформацією звертатися в офіс ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» за телефоном: (044) 467-75-67 (внутрішній номер 612) до фахівця  відділу закупівель Гаврилюк Оксани, е-mail: [email protected]

 Звертаємо Вашу увагу:

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після завершення дії Оголошення. Результати конкурсного відбору буде повідомлено всім учасникам не пізніше 5 (п’яти) днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом оприлюднення на веб-сайті Мережі www.network.org.ua та шляхом надсилання відповідних повідомлень учасникам конкурсного відбору поштою або електронною поштою. Переможцю процедури закупівлі упродовж 3 (трьох) робочих днів, з моменту визначення його переможцем, буде надіслане електронною поштою письмове повідомлення про прийняття його пропозиції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.