bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на відбір консультанта для пакетування навчально-тренінгового курсу
19.05.2015

Упорядкування матеріалів сесій навчально-тренінгового курсу з питань консультування й тестування на ВІЛ-інфекцію згідно з планом проведення навчально-тренінгового курсу.

Обов’язки:

1. Упорядкування матеріалів сесій навчально-тренінгового курсу з питань консультування й тестування на ВІЛ-інфекцію (включаючи презентації у форматі PowerPoint та коментарі до слайдів) згідно з планом проведення навчально-тренінгового курсу; до- та післякурсового опитувальника для оцінки рівня знань слухачів курсу – до 10.06.2015.

3. У разі потреби – внесення змін до розроблених експертами матеріалів після проведення двох пілотних тренінгів з метою фіналізації матеріалів та підготовки до пакетування – до 20.07.2015.

4. Безпосередньо пакетування матеріалів (переведення слайдів у формат Slide-into-Word, розробка керівництва викладача, включаючи покрокові та похвилинні рекомендації викладачам для проведення сесій, а також розробка посібника для учасника) – до 31.07.2015.

5. Упорядкування матеріалів сесій тренінгу для тренерів з питань консультування й тестування на ВІЛ-інфекцію (включаючи презентації у форматі PowerPoint та коментарі до слайдів) – до 15.09.2015.

6. Безпосередньо пакетування матеріалів тренінгу для тренерів (переведення слайдів у формат Slide-into-Word, розробка керівництва викладача, включаючи покрокові та похвилинні рекомендації викладачам для проведення сесій, а також розробка посібника для учасника) – до 30.09.2015.

Вимоги до кандидата:

  1. Освіта у соціальній сфері та/або у сфері менеджменту та/або у галузі охорони здоров’я.
  2. Досвід роботи в сфері ВІЛ/СНІД (включаючи роботу у грантопрограмах та організаціях – надавачах грантів у сфері ВІЛ/СНІДу) - від 3 років; робота у міжнародній організації розглядатиметься як перевага.
  3. Досвід роботи у сфері організації, розробки та проведення навчально-тренінгових курсів – від 3 років.
  4. Досвід пакетування навчально-тренінгових програм.
  5. Рівень комп’ютерних навичок – знайомство з роботою у програмі Slide-into-Word; вільне володіння Outlook, Word, Excel, Power Point тощо.
  6. Вільне володіння українською мовою (усно та письмово).
  7. Досвід співробітництва з ВБО «Час життя плюс» розглядатиметься як перевага.

Особисті якості кандидатів:

1. Аналітичне мислення, спроможність чітко висловлювати свої думки.
2. Вміння працювати в команді та незалежно/самостійно.
3. Вміння швидко реагувати та приймати рішення.
4. Наполегливість, вміння концентрувати увагу на деталях.

Для участі у конкурсі, будь ласка, надішліть супровідний лист, резюме та фінансову пропозицію у гривні за 1 день роботи (всі документи мають подаватись українською мовою), зазначивши у темі повідомлення посаду, на яку Ви надсилаєте резюме, на адресу електронної пошти [email protected] не пізніше ніж 17.00 29 травня 2015 року.

Про організацію:

Всеукраїнська благодійна організація «Час життя плюс» зареєстрована  у березні 2001 року та об’єднує громадян України. Організація створена і діє у відповідності з Конституцією України, Законами України «Про благодійництво та благодійні організації», іншими чинними нормативно-правовими актами України та Статутом Організації. Організація діє на засадах добровільності, рівноправності її членів, самоврядування і гласності. Діяльність, яку проводить ВБО «Час життя плюс», спрямована на розбудову кадрового потенціалу системи лікування, догляду і підтримки ЛЖВ в Україні на всіх рівнях надання медичної допомоги та забезпечення якісного, орієнтованого на клієнта соціально-психологічного супроводу ЛЖВ. .Організація з початку своєї діяльності тісно співпрацює з відділенням СНІД Клініки ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського НАМН України». Місія організації – об’єднання зусиль задля сприяння досягненню рівних можливостей для ВІЛ-позитивних людей їх справедливому та стабільному майбутньому в Україні та підтримка національної політики в сфері ВІЛ/СНІД. Більш детально про діяльність, яку впроваджує ВБО «Час життя плюс», можна дізнатись на веб-сайті http://hivtri.org.ua/partners/lifetimeplus

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.