bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Права людини 365 днів на рік»
29.04.2015

Права людини  це основа нашого соціального життя та  правового захисту. Ми маємо не лише декларативно про них говорити, але і визначати, проголошувати їх та боротись за те, щоб наші права були дотримані.

У грудні 2014 Українська фундація правової допомоги приєдналась до марафону відео-повідомлень про права людини (#rights365), який організовано у рамках Всесвітньої акції «Кожен день – день прав людини: 365 днів в році». Протягом Міжнародної конференції «Якість безоплатної правової допомоги» організатори зняли короткі 6-секундні відео, у яких міжнародні та українські експерти у галузі права, розповіли, що для них означає поняття «права людини».

У травні 2015 року в продовження акції Фундація запрошує усіх бажаючих долучитись та відзняти 6-секундне відео, де автор розповість, що для нього означає поняття «права людини». Усі відео увійдуть до фільму «Права людини 365  днів на рік».

Для того, щоб долучитись до акції потрібно:

  1. Записати 6-секундне відео, у якому розказати, що для Вас означає поняття права людини?
  2. Надіслати нам на адресу: [email protected], вказавши у темі листа «права людини»

Фільм  «Права людини 365  днів на рік» буде представлено у рамках майбутнього фестивалю DocuDays 2016 в Україні та під час  IV Форуму організаційного розвитку.

Долучайтесь – це наш внесок у дотримання прав людини!

 

Контакти

  • Приходько Ганна
  • менеджер проектів Української фундації правової допомоги
  • +3 8 (044) 280 67 40

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.