bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський конкурс есе «HELP SPORT»
20.04.2015

Спорт – це життя, проте чи можна займатися спортом на напівзруйнованих стадіонах чи майданчиках? У кожному місті, містечку і селі є такі об’єкти.

Старше покоління їх пам’ятає зовсім інакшими. Вони щодня із задоволенням ходили займатися улюбленим видом спорту, а головне – їм було куди ходити.

Зараз – у кращому разі – збереглися лише частини бігових доріжок. Часто стадіони та майданчики, басейни та льодові катки наганяють ностальгію. За якихось 20 років їх могли закрити, зруйнувати або просто недоглядати за ними, що теж призводить до неминучих наслідків… Хіба наші діти заслуговують на такі умови для занять спорту?

Опишіть проблему спортивного об’єкта у вашому населеному пункті в есе на тему «Я міг би стати чемпіоном, якби був стадіон» (тема може варіюватися залежно від виду об’єкта: якби був басейн, спортивний майданчик і т.д.). Обсяг есе – до 2 сторінок (Розмір шрифту - 12, 1,15 – міжрядковий інтервал).

Есе надсилайте на електронну пошту [email protected]

До участі в конкурсі запрошуємо усіх небайдужих. Вікових обмежень немає.

Конкурс есе «HELPSPORT» триває до 20 травня 2015 р.

Перші 10 учасників, що надішлють свої роботи, отримають заохочувальні подарунки. Усі учасники проекту обов’язково отримають сертифікат лауреата.

Автори найкращих робіт отримають цінні призи та можливість виступити на слуханнях Верховної Ради, а, отже, відремонтувати стадіон, спортмайданчик або інший об’єкт, що допоможе займатися спортом усім бажаючим.

Для переможця конкурсу буде організована фотосесія із зірками спорту та спортивний майстер-клас.

Організатор конкурсу – Фонд Дениса Силантьєва.

Мета конкурсу «HELPSPORT» – привернути увагу громадськості та влади до стану спортивних об’єктів в Україні. Той, хто хоче допомогти, – знайде тисячу можливостей.

Проект «HELPSPORT»– реальна можливість змінити стан спортивних майданчиків у вашому населеному пункті.

Допоможи спорту – почни із себе!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.