bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю обладнання для ВККСУ України та судів
30.03.2015

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує тендер на придбання комп’ютерів, сканерів та програмного забезпечення для ВККСУ України, Київського районного суду міста Одеси та Овідіопольського районного суду Одеської області.

Проект планує придбання комп’ютерного та іншого обладнання для сприяння ВККСУ в обладнанні робочих місць новообраних членів та інспекторів Комісії оргтехнікою, а також для полегшення та прискорення обробки вхідної й вихідної кореспонденції, переведення значної частини документації в цифрову форму та оптимізації робочих процесів Комісії.

Для сприяння судам України у забезпеченні відвідувачів судів комфортними засобами для подання документів до суду, в рамках пілотного проекту з переведення судів на повноцінний електронний документообіг, Проект планує придбання комп’ютерного обладнання для Київського районного суду міста Одеси та Овідіопольського районного суду Одеської області.

Зацікавлені компанії чи організації мають надіслати свої пропозиції для участі в тендері на адресу Проекту USAID «Справедливе правосуддя» не пізніше 17:00, 20 квітня 2015 року. Докладний опис цього тендеру, вимог до заявників, інструкцій щодо підготовки та подання пропозицій, форми необхіднихдокументів, запит на подання пропозицій, обсяг робіт та додатки наведено у файлі нижче.

Контакти

  • http://www.fair.org.ua//index.php/index/tender_single/104

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.