bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на визначення партнерів у реалізації проекту
26.03.2015

Благодійна організація «Світло надії» спільно з ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» в рамках проекту «Комплексний підхід до подолання епідемії ВІЛ/СНІД» оголошує конкурс на визначення партнерів для реалізації спільних адвокаційних ініціатив.

Проект передбачає реалізацію адвокаційних ініціатив на регіональних рівнях, направлених на:

  • залучення ресурсів та фінансування з місцевих бюджетів для забезпечення сталості сервісів НУО;
  • активізацію діяльності представників місцевої влади у напрямку забезпечення фінансування послуг з профілактики ВІЛ, догляду та підтримки за кошти місцевих бюджетів;
  • запровадження практики соціальної підзвітності місцевої влади та включення НУО до процесу моніторингу за розподілом та використанням коштів місцевих бюджетів

 У процесі реалізації цього проекту буде здійснено ряд заходів, які дозволять:

  • посилити роль НУО у процесі прийняття рішень місцевими органами влади;
  • забезпечити сталість роботи послуг для уразливих до ВІЛ груп
  • залучити НУО до повного циклу соціальної підзвітності, давши можливість оцінювати ефективність політики та виконання зобов’язань владою;
  • налагодити тісний взаємозв’язок між потребами громад та пріоритетами місцевої влади.
  • залучити ресурси та кошти місцевих бюджетів для реалізації соціальних послуг для уразливих до ВІЛ груп

В рамках конкурсу передбачається визначити 8 НУО партнерів з різних областей України. Які будуть залучені до реалізації проекту і впродовж 2015 року реалізують адвокаційні ініціативи направлені на забезпечення стійкості соціальних послуг для уразливих до ВІЛ груп. БО «Світло надії» виступить як консалтинговий центр для партнерських організацій і забезпечить технічну та матеріальну підтримку партнерам проекту у процесі реалізації регіональних ініціатив.

Організації які зацікавлені у співпраці з проектом і мають бажання взяти участь у його реалізації, мають подати заявку встановленої форми (додаток 1). Заявки приймаються до 8 квітня 2015 року за електронною адресою: [email protected]. У разі виникнення запитань звертайтесь будь ласка до керівника проекту Юрія Нестулі тел. 0503045479 або [email protected].

До розгляду прийматимуться заявки, отримані від НУО, що працюють у сфері ВІЛ/СНІД, мають досвід виконання адвокаційних проектів, мають відповідні технічні та людські ресурси.

Остаточне визначення партнерів, які будуть залучені до реалізації проекту відбудеться не пізніше 10 квітня 2015 року. До процесу визначення будуть залучені експерти БО «Світло надії» та співробітники Центрального Офісі Всеукраїнської Мережі ЛЖВ. Результати конкурсу будуть повідомлені учасникам електронною поштою не пізніше 13 квітня.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.