bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс успішних проектів громадських об’єднань «Громадський успіх»
13.03.2015

Інститут «Республіка» в рамках Всеукраїнської ініціативи «За мирний протест!» у партнерстві з газетою «Наші Вісті» за підтримки Національного Демократичного Інституту оголошує конкурс «Громадський успіх». У рамках конкурсу Інститут збирає  успішні історії місцевої діяльності громадських організацій, ініціатив, рухів, громад, волонтерських об’єднань.

Серед історій учасників конкурсу буде відібрано 5 найефективніших та найяскравіших перемог, які стануть основою документальних відеороликів. Окрім того, історії вашого успіху будуть опубліковані в газеті «Наші Вісті» та розповсюджені у 5 містах України: Києві, Харкові, Черкасах, Дніпропетровську та Одесі. Використайте шанс поділитися своїм успішним досвідом роботи громадського об’єднання та отримайте можливість висвітлити свою перемогу через медіа на всю Україну.

Конкурс переможних історій «Громадський успіх» триватиме з 12 до 29 березня 2015 року. 31 березня будуть оголошені результати конкурсу. Протягом квітня історії переможців будуть опрацьовані та на їх базі будуть створені відеоролики.

Теми історій:

  • Успіх через самоорганізацію. Чого досягла місцева громада об’єднавшись.

  • Мирний протест. Історія успіху з використанням протесту, що змінила ваше місто на краще.

  • Очищення влади. Який чиновник пішов з посади дякуючи пильному оку та наполегливій праці громадськості.

  • Волонтерство. Історія досягнення успіху волонтером/організацією, який допоміг переселенцям, воїнам АТО, мешканцям зони військових дій.

  • Історія миру. Вирішення місцевого конфлікту через порозуміння.

Для участі у конкурсі учасникам: громадським та волонтерських організаціям, ініціативам, рухам, громадам необхідно заповнити Google-форму до 29 березня 2015 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.