bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Премії з Еко-журналістики
12.05.2009

Всесвітня організація зі сприяння медіа Інтерньюз 22 квітня 2009 року оголосила про започаткування Премії з Еко-журналістики для медійників, що висвітлюють питання зміни клімату.

Премією з Еко-журналістики будуть нагороджені представники усіх типів медіа з різних регіонів земної кулі, котрі представлять найкращі матеріали про зміну клімату. Переможців визначить експертне міжнародне журі. З результатами конкурсу, переможців буде запрошено відвідати Копенгагенську конференцію для вручення нагород.

Партнерами Премії з Еко-журналістики виступають уряд Данії (де у грудні проходитиме конференція ООН), Міністерство навколишнього середовища, земельних та водних ресурсів Італії, Світовий Банк, MTV International, Фонд Канна Расмуссена, Фонд Сім'ї Едгертона, а також Flip Video Spotlight.

Повний перелік партнерів та спонсорів нагороди стане відомим у Всесвітній День екології, 5 червня. Тоді ж буде відкрито он-лайн платформу для журналістів, що бажають взяти участь у конкурсі.

Представники медіа можуть зареєструватися на сайті http://awards.earthjournalism.org для отримання додаткової інформації про Премію з Еко-журналістики.
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.