bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на здійснення інформаційного супроводу проекту
17.02.2015

Мета проекту: Сприяння розвитку місцевих громад через підвищення спроможності громадських організацій та органів місцевого самоврядування щодо покращення спектру, доступу та якості соціальних послуг і послуг реабілітації для потерпілих від насильства жінок та чоловіків, які вчинили насильство. Тремін реалізації: 2015-2016 р. 

Основні завдання проекту:

  • Розвиток спроможності органів місцевого самоврядування та громадських організацій у обраних 10 регіонах України у наданні послуг з попередження насильства щодо жінок та міжвідомчої взаємодії у протидії насильству щодо жінок.
  • Запровадження в м. Києві моделі міжвідомчої взаємодії у протидії насильству щодо жінок, що включає виявлення, надання послуг реабілітації для потерпілих від насильства жінок та проведення корекційної роботи з чоловіками, які вчинили насильство; створення, організація та посилення діяльності міжвідомчої робочої групи, відпрацювання міжвідомчого протоколу.
  • Поширення запровадженої в м. Києві моделі міжвідомчої взаємодії на 3 додаткові сервісні сайти в Україні. Ці сайти будуть обрані з 10 регіонів, залучених до проекту. 4. Обмін набутим досвідом, методиками моделі міжвідомчої взаємодії задля сприяння поширенню моделі по всій Україні.

Очікується, що в результаті проекту буде підвищена спроможність соціальних працівників, медиків, міліції у наданні послуг з попередження насильства, а також запроваджені ефективні механізми міжвідомчої взаємодії. Як наслідок, понад 1 мільйон потерпілих від насильства жінок у 10 залучених до проекту регіонах отримуватимуть послуги виявлення та перенаправлення, а також психосоціальні, медичні та юридичні послуги.

Мета тендеру: Вибір організації, яка буде розробляти та впроваджувати стратегії з інформаційного супроводу напрямку МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» з попередження насильства щодо жінок.

Загальні умови участі у тендері:

До участі в тендері запрошуються організації, компанії та/або консультанти, які:

  1. Мають успішний досвід інформаційного супроводу проектів громадських організацій та/або соціальних проектів;
  2. Офіційно зареєстровані та діють на території України.
  3. Неплатники ПДВ.

Завдання інформаційного супроводу проекту:

  • Висвітлення досягнень та впливу проекту УФГЗ, що реалізується за підтримки Європейського Союзу, на спроможність соціальних працівників, медиків, міліції у наданні послуг з попередження насильства, а також розвиток міжвідомчої взаємодії у протидії насильству щодо жінок.
  • Привернення уваги до проблеми насильства щодо жінок центральних органів влади та місцевого самоврядування; мотивування їх до підтримки проекту та співпраці. Проблема насильства включає всі форми домашнього та інших видів насильства щодо жінок, в тому числі внутрішньо переміщених жінок, жінок із зони АТО.
  • Привернення уваги громадськості до проблеми насильства щодо жінок, в тому числі внутрішньо переміщених жінок, жінок із зони АТО та потерпілих від домашнього насильства.
  • Зміна суспільного ставлення в бік неприпустимості насильства щодо жінок.
  • Покращення рівня обізнаності про послуги для потерпілих від насильства жінок, важливості включення у роботу чоловіків, мотивування до отримання допомоги.

Цільові групи:

  • Урядові структури, зокрема, Міністерство соціальної політики України, Міністерство внутрішніх справ України, Міністерство охорони здоров’я України
  • Представники місцевої влади, органів місцевого самоврядування та громадських організацій
  • Жінки, які зазнали насильства та їхні партнери, які вчинили насильство.

Вимоги до форми тендерної пропозиції (має включати наступні пункти):

  • Титульний лист.
  • Інформація про організацію.
  • Концепцію та план інформаційного супроводу з часовими рамками реалізації. Обґрунтований бюджет (в гривні).

Тендерна пропозиція має включати загальну концепцію інформаційного супроводу проекту та описи ідей мінімум чотирьох заходів (прес-брифінги, прес-конференції, акції) – заходи до Міжнародного жіночого дня (8 Березня) 2015 та 2016 рр. (2 заходи) та Міжнародної кампанії «16 Днів активізму проти гендерного насильства» (2 заходи). Окрім того, інформаційний супровід передбачає організацію теле- та радіоефірів, консультації щодо висвітлення заходів проекту на веб-сайті організацій та сторінках у соціальних мережах.

Прохання до зацікавлених в участі та співпраці з МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» в рамках зазначеної ініціативи, надсилати пропозиції (концепції з орієнтовним бюджетом) до 23 лютого 2015 року на адресу [email protected], тел.: (044) 278 2358. Контактна особа – Марина Грудій.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.