bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Астерс надає стипендії правникам
23.09.2008

Юридична фірма «Астерс» оголошує про проведення свого Другого Стипендіального Конкурсу для студентів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів м. Києва і Київської області, що проводиться з метою стимулювання творчої і професійної ініціативи студентів у сфері господарського права та правового регулювання податків і фінансів, а також відбору талановитих студентів і запрошення їх на стажування до фірми з можливістю подальшого працевлаштування.

За результатами Конкурсу будуть визначені 3 переможці, яким за присуджені перше, друге та третє місця надаватимуться відповідні щомісячні стипендії у розмірі:

І місце – 1500 гривень;
ІІ місце – 1000 гривень;
ІІІ місце – 500 гривень.

Переможцям Конкурсу надається можливість проходження стажування у юридичній фірмі «Астерс» у вільний від навчання час.
Умови конкурсу:

Конкурс складається з двох турів: заочного та очного.

Перший (заочний) тур полягає у самостійному вирішенні студентами конкурсних завдань першого туру, розробленими партнерами та юристами фірми «Астерс» на основі реальних справ, які веде фірма.

Термін подання конкурсних робіт для участі у першому турі Конкурсу: 30 вересня 2008 року (включно)

Конкурсні роботи Студентів розглядаються та оцінюються Стипендіальною комісією за бальною системою. За результатами першого туру Конкурсу Стипендіальна комісія визначає 10 переможців, які запрошуються для участі у другому турі Конкурсу. Другий (очний) тур складається з кількох завдань та відбувається за особистої присутності cтудентів–переможців першого туру Конкурсу. Переможці Конкурсу визначаються за результатами другого туру Конкурсу. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.