bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс пропозицій щодо надання послуг з проведення оцінки місцевих ринків у Харківській області
05.01.2015

Міжнародна Організація з Міграції (надалі МОМ)  запрошує профільні неурядові організації (НУО) в якості партнерів-виконавців проекту «Всеохоплююча стабілізаційна підтримка внутрішньо переміщених осіб та постраждалого населення в Україні», для втілення якого оголошується конкурс. Проект фінансується Європейським Союзом, представленим Європейською Комісією.

МOM запрошує НУО подати проектні пропозиції та бюджети до них з наступної тематики: надання послуг  з проведення оцінки місцевих ринків у Харківській області  після впровадження проекту «Гуманітарна допомога напередодні зими для Внутрішньо переміщених осіб (ВПО) в Україні  у вигляді  грошових трансфертів».

Даний проект реалізується за підтримки Департаменту Гуманітарної допомоги та  цивільного захисту Європейської Комісії (ECHO).

До розгляду прийматимуться лише заявки, отримані від НУО, що мають досвід виконання подібних проектів, бажано у співпраці з МОМ, мають відповідні технічні та людські ресурси. Технічне завдання (ТЗ) містить детальну інформацію.

Партнери-виконавці обиратимуться у відповідності з процедурами щодо відбору за принципами якості/вартості, опис яких надано в цьому оголошенні про конкурс.

Оголошення про конкурс містить наступні документи:

Частина I. Інструкції партнерам-виконавцям

Частина II-III  Форма проектної заявки НУО

Частина IV. Технічне завдання

Частина V. Шаблон Угоди

Проектні заявки мають бути принесені власноруч або надіслані поштою на адресу МОМ: вул. Михайлівська, 8, м. Київ 01001, Україна, до 19 січня 2015 р. Заявки, надані пізніше цього терміну, не прийматимуться до розгляду.

На конверті з проектною заявкою необхідно чітко позначити номер тендеру
UA1-2015-001та адресувати конверт Валерії Брагілєвій.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном +38(044)5685015 (Анастасія Литвинова) чи за електронною поштою [email protected].

МОМ залишає за собою право приймати або відхиляти проектні заявки, а також анулювати процес відбору й відхиляти всі проектні заявки в будь-який час до підписання Угоди. При цьому МОМ не нестиме жодних зобов’язань перед партнерами-виконавцями.

Представництво МОМ в Україні

Програма надзвичайних ситуацій та стабілізації

Контакти

  • Литвинова Анастасія
  •  +38(044)5685015

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.