bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер з логістичного обслуговування заходів (робочі зустрічі)
23.12.2014

БО «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу», що не є платником податків на прибуток та на додатну вартість, в рамках реалізації проекту «Доступ спільнот до послуг з догляду та лікування ВІЛ через зміцнення системи охорони здоров′я - «ACCESS», що фінансується ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» за підтримки Федерального агентства США Центри з контролю та профілактики захворювань (CDC) в рамках Надзвичайного плану президента США по подоланню ВІЛ/СНІДу (PEPFAR) оголошує 23 грудня 2014 року тендер щодо постачальника логістичних послуг на заходи ( 3 робочі зустрічі).

Формат участі у тендері – комерційна пропозиція в оригіналі (за підписом керівного органу та печаткою учасника), та електронна копія, у вигляді кошторису на перелік послуг (Додаток 1), де винесено окремою строкою збір за сервісне обслуговування.

Останній строк подання оригіналів тендерних пропозицій – до 17:00 13 січня 2015 року.

Перелік основних послуг для подачі тендерної пропозиції, кваліфікаційні критерії та критерії оцінки пропозиції, вимоги до документів, що  подаються на тендер, наводяться у розгорнутому оголошенні, яке додається до цього оголошення.

Поданням пропозиції учасник гарантує можливість надання послуг у відповідності з умовами, визначеними у цьому оголошенні. Переможець тендера зобов’язаний укласти із замовником договір про надання послуг конференц-сервісу на умовах, вказаних в його комерційній пропозиції.

Адреса подання пропозицій: 02192, м. Київ, Дарницький бульвар, 8, та [email protected]

Контактна особа: Видиборець Тетяна, керівник проекту, тел.: + 38 044 537 02 03, e-mail: [email protected]

Бажаємо успіху!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.