bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Запоріжжі визначатимуть найкращих благодійників
15.12.2014

12 грудня в Запоріжжі стартував регіональний конкурс благодійних ініціатив та соціальних проектів «Благодійна Україна - Запорізький край».

Протягом трьох зимових місяців (грудень 2014 - лютий 2015) у всіх бажаючих з числа громадських та культурних діячів, широкої громадськості та бізнесменів, меценатів і волонетрів буде можливість розповісти оточуючим про свої досягення та рекорди з благодійності й отримати за це цінні відзнаки, отримувачам допомоги - подякувати своїм рятівникам, а тим, хто ще вагається зі своїми філантропічними бажаннями - знайти організації та групи, до яких можна, в подальшому, приєднатись та діяти на благо суспільства. При цьому учасники регіональних змагань, після формальної перевірки поданої заявки, автоматично стають учасниками національного конкурсу «Благодійна Україна».

Приймаються анкети на участь в «Запорізькому краї» до 15 лютого шляхом заповнення відповідної онлайн-анкети на сайті конкурсу, з загальної кількості яких 4 окремих незалежних суддівські ради оберуть переможців за 13 різними номінаціями. При цьому подані заявки оприлюднюються на сайті проекту для загального доступу та перегляду. 

Для того, аби номінанти не плутались за напрямками, їх виділили 4: культура, медицина, соціальна робота (в т.ч. АТО) та фізична культура. Якщо ж організація чи фізична особа має декілька реалізованих протягом 2014 року проектів - на кожний з них пропонується заповнити окрему анкету.

Участь в конкурсі - безкоштовна.

Урочисте нагородження переможців відбудеться 21 лютого 2015 року в Запоріжжі в форматі святкового концерту за участі зіркових вокалістів.

Проект організовано молодіжною організацією «Наше щасливе життя» спільно з національною Асоціацією благодійників України.

Контакти

  • www.penzlyk.org.ua/blago/
  • (063)615-25-80
  • (096)906-75-78

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.