bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на розробку айдентики для незалежного мистецького об’єднання Magnum Opus
13.11.2014

До участі в конкурсі запрошуємо усіх, хто має ідеї для айдентики і може представити її у графічному оформленні.

Вимоги

Потрібно створити сучасний, оригінальний логотип, який складається з символу і тексту, що співвідносяться з суттю діяльності Magnum Opus. Обов'язкові вимоги: один логотип потрібен латинкою та два — кирилицею (Магнум Опус, Маґнум Опус, Magnum Opus). Використайте у роботі максимально 3 кольори (якщо більше — потрібно обґрунтувати), а також зробіть ч/б варіант. Формат: векторний (можна растровий, але тоді у розширенні .png не менше 1200х1200).

Період проведення: 10 листопада — 10 грудня 2014 року.

Крайній термін подачі — 30 листопада 2014 року.

Для участі потрібно надіслати розроблену айдентику на е-мейл [email protected].

Нагородження

Переможця визначатиме Комісія конкурсу, утворена з постійних учасників об’єднання. Переможець отримає 200 грн., а також приємні бонуси.

Про мистецьке об’єднання «Magnum Opus»

Мистецьке об'єднання «Magnum Opus» — це спільнота творчих особистостей, які постійно шукають нові шляхи для створення культурного простору довкола себе. Ми влаштовуємо мистецькі події різних форматів, організовуємо приїзди постатей сучасної культури, активно пропагуємо мистецтво (зокрема літературу) в Полтаві.

Наша мета — звільнити людей від почуття провінційності, зробити Полтаву одним з культурних осередків України. Молодим митцям vи пропонуємо розвиток у творчому середовищі, конструктивну критику, можливість показувати своє мистецтво публіці, спільні поїздки на цікаві заходи.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.