bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітньо-консультативні послуги щодо навчання у США
29.04.2009

Відділ преси, освіти і культури Посольства США в м. Києві має за честь запропонувати зацікавленим закладам Республіки Крим надсилати свої пропозиції про надання освітньо-консультативних послуг щодо навчання у США за сприяння Посольства США.

Пропозиції необхідно надсилати

Вірі Терновській, Відділ преси, освіти та культури, Посольство США.
 

Адреса: вул. Глибочицька, 4, м. Київ, 04050 Україна.

Завдання проекту

Мета цього проекту – покращити якість та кількість інформації про можливості навчання та практики в США для зацікавлених науковців, студентів вищих навчальних закладів та учнів середніх шкіл республіки Крим.

Опис програми

Обрана організація(ії) забезпечить доступ широкого загалу до поточної та достовірної інформації про можливості навчання в США, а також про процедуру вступу до університетів та коледжів США. Організація має бути активною у розповсюдженні інформації цільовій аудиторії. Також передбачається, що організація готуватиме щомісячні звіти про свою освітньо-консультативну діяльність та надсилатиме їх до Відділу преси, освіти та культури Посольства США для оцінки ефективності.

Посольство США надасть переможцям конкурсу колекцію довідників про освіту, навчальні заклади та процедуру вступу до університетів США та матеріали для підготовки до стандартизованих тестів. Посольство США також організує та проведе навчання для персоналу центру. Посольство США забезпечить фінансування на розвиток інфраструктури центру та адміністративні витрати, проте перевага надаватиметься пропозиціям, що передбачатимуть внески і організації-конкурсанта.

Вимоги для конкурсантів:

Для того, щоб перемогти у конкурсі, організація повинна бути готовою забезпечити:

  1. персонал, який здійснюватиме інформаційно-консультативну діяльність.
  2. персонал, який гарно володітиме англійською мовою та матиме базове розуміння концепцій освіти на момент подання заявки.
  3. технічні ресурси для того, щоб оновлювати інформацію на веб-сайті.
  4. читальний зал та приміщення, придатні для проведення типових заходів, наприклад: презентації, майстер-класи та семінари.
  5. широкі контакти в місцевих навчальних закладах.
  6. чіткий план життєздатності центру, включаючи план покриття усіх витрат

Терміни та опис процедури подання пропозицій

Конкурсантам необхідно:

  1. Визначити та скласти список ресурсів, якими розпоряджатиметься інформаційно-консультативний центр: матеріали, інформаційні та людські ресурси. 2. Описати попередній досвід надання інформаційно-консультативних послуг.
  2. Розробити стратегічний план, який включатиме наступне: опис запропонованих заходів; плани щодо розповсюдження інформації цільовій аудиторії; список основних контактів у навчальних закладах; плани щодо підтримки та розвитку діяльності інформаційно-консультативного центру; розрахунок бюджету, що включає витрати на підготовку персоналу інформаційно-консультативного центру.
  3. Підготувати короткі резюме персоналу, який надаватиме інформаційно-консультативні послуги.
  4. Надіслати пакет документів-пропозиції до Відділу преси, освіти та культури до зазначеного кінцевого терміну.

Кінцевий термін для подання пропозицій: 15 травня 2009 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.