bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Open Ukraine продовжує шукати молодих та перспективних
23.09.2008

В зв’язку з напливом подань в останні дні збору номінацій, Фонд Open Ukraine оголошує про продовження терміну подань ще на два тижні – до 30 вересня. Протягом цього часу Фонд ще прийматиме заявки на участь в програмі «Простір Змін».

Програма «Простір змін» створена фондом Арсенія Яценюка «Open Ukraine» для ідентифікації, підтримки, суспільного визнання активної молоді, що досягає успіху в різних сферах діяльності, пропонує та втілює в життя інноваційні та яскраві рішення. Проект шукає небайдужих молодих людей, чия успішна робота скерована не лише на власну кар’єру, але й на покращення життя громади.

Подавати (номінувати) молодих людей до участі в програмі може якнайширше коло організацій столиці та регіонів України: підприємства, об’єднання громадян, наукові та освітні інституції, медіа, органи влади та місцевого самоврядування. Наглядова рада програми «Простір змін» відбере 50 переможців (двох молодих людей з кожної області України). Переможці визначатимуться з-поміж тих номінантів, які:

а) досягнули найпомітніших результатів під час впровадження проектів та інноваційних ідей;
б) реалізовують проекти, що приносять реальну користь місцевій громаді.

• Правила подання, концепція програми та номінаційна форма додаються. Їх також можна знайти на веб сторінці фонду: http://openukraine.org/ua/programs/young-generations/

• Усі додаткові запитання можна адресувати менеджеру програми «Простір Змін», Романові Вибрановському, [email protected] та редакторові порталу «Простір Змін» www.prostirzmin.org, Євгену Матвієнку, [email protected]

МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ПРОГРАМИ:

1) отримання грантів

Програма передбачає можливість для переможців отримати максимально гнучкі гранти (до 25 тис. грн.) для розвитку власних проектів. Це: навчання персоналу, покриття необхідних видатків чи проведення досліджень. Головним критерієм отримання такого фінансування є ефективність використання коштів для розвитку проекту, завдяки якому учасник потрапив до переліку переможців програми «Простір Змін». Перевагу в отриманні грантів матимуть заявки, що передбачають кооперацію учасників між собою.

2) фінансування участі в тренінгах

Фонд «Open Ukraine» в рамках програми організовує спеціальні тренінги для учасників проекту. Фонд не пропонує переможцям «готових» рішень, а готуватиме спеціальні тренінгові програми на основі аналізу потреб учасників, у співпраці з відомими експертами, тренерами та навчальними організаціями.

3) фінансування участі у навчальних програмах та стажуваннях за кордоном

«Open Ukraine» забезпечуватиме фінансування персональної участі частини переможців програми «Простір Змін» в існуючих тренінгових проектах, семінарах та конференціях, зокрема за кордоном. Критерієм надання фінансування на навчання, як і у випадку з грантами, є користь для проекту, завдяки якому учасник потрапив до переліку переможців програми.

4) представлення власних проектів громадськості

Проекти, за якими Наглядова рада відбиратиме переможців програми, несуть в собі інноваційні рішення, яскраве бачення вирішення тієї чи іншої суспільної проблеми. На основі найбільш яскравих проектів переможці за участю фахових експертів створюватимуть пропозиції для Парламенту, Кабміну та місцевих органів влади, які б сприяли зміні державної політики заради користі громади. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.