bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Надання консультацій з інженерно-будівельних питань
07.10.2014

UCBI вимагає придбання консультативних та експертних послуг стосовно інженерно-будівельних питань.

«Українська ініціатива з підвищення впевненості» (UCBI) - це проект Агентства США з міжнародного розвитку, що втілюється компанією Кімонікс Інтернешнл. Метою проекту є підтримка перехідних ініціатив в Україні.

В рамках виконання проекту UCBI необхідно придбати меблі для обладнання свого офісу. В рамках проектної діяльності, UCBI вимагає придбання консультативних та експертних послуг стосовно інженерно-будівельних питань на умовах неповного робочого дня, допомогати персоналу UCBI розробляти, розглядати та спостерігати за впровадженням грантових заходів, включаючих маломасштабні заходи  щодо ремонту /реконструкції  інфраструктури.   Метою цього оголошення про тендер є отримання пропозицій щодо постачання цих послуг. UCBI планує заключити угоду  субпідряду з переможцем конкурсу. 

Запит на подання пропозицій у додатку містить технічні специфікації необхідних послуг. Всі запропоновані консультації та/або експертні оцінки та/або письмові оцінки, відповідно до вимог подальшої контракту, повинні бути у відповідності з українськими законами і правилами.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.