bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс наукових робіт у сфері оподаткування
22.04.2009

Метою проведення Конкурсу є пошук і заохочення талановитої молоді у проведенні наукових досліджень у сфері оподаткування.

Конкурс проводиться за трьома напрямами:

  • податкові аспекти економічного розвитку України;
  • податкова політика в контексті функціонування фінансової системи України; правове забезпечення оподаткування в Україні.

До конкурсу приймаються наукові роботи, опубліковані протягом 2007-2009 рр. До розгляду не приймаються роботи, за які їх виконавців (або одного з них) уже було удостоєно державних чи конкурсних нагород (премій, дипломів, грамот тощо).

Наукові роботи подаються на конкурс у таких номінаціях: монографічні видання; брошури або науково-дослідні роботи, оформленні у вигляді брошур; навчальні посібники та підручники; наукові статті, опубліковані у фахових виданнях.

Вік осіб, які претендують на участь у конкурсі, не повинен перевищувати 35 років на час висунення роботи, незалежно від громадянства претендентів.

Для участі у конкурсі конкурсанти подають не пізніше 25 травня 2009 року необхідний пакет матеріалів (перелік документів, необхідних для участі в Конкурсі; наукову роботу; анотацію до наукової роботи).

Наукова робота та всі інші документи оформлюються державною мовою. Результати конкурсу будуть оприлюднені до 7 вересня 2009 року.

Для переможців першого, другого та третього місць у кожній номінації передбачені призи та винагороди.

Адреса організаційного комітету конкурсу:

08200, Київська обл., м. Ірпінь, вул. К. Маркса, 31,

Національний університет ДПС України,

Науково-дослідний центр з проблем оподаткування, корпус № 1, кімната 344. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.