bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуг розробки веб-сайту
20.08.2014

МБФ «СНІД Фонд Схід-Захід» (AIDS Foundation East-West – AFEW) – неурядова гуманітарна організація, яка працює у сфері охорони громадського здоров’я в Україні з 2001 року, запрошує взяти участь у тендері на закупівлю послуг розробки веб-сайту МБФ «СНІД Фонд Схід-Захід» (AFEW-Україна), необхідного для реалізації наших проектів.

Умови тендеру:

Купівля доменного імені та хостингу, cтворення, розробка дизайну та програмування веб-сайту МБФ «СНІД Фонд Схід-Захід» (AFEW-Україна). Детальніше – у Додатку 1 (Технічне завдання), що додається.

Для участі у конкурсі необхідно надати наступні документи: 

  1. Тендерна пропозиція.
  2. Портфоліо робіт.
  3. Рекомендаційні листи (не менше 2).
  4. Резюме основних виконавців робіт.
  5. Документи, що підтверджують право на здійснення підприємницької діяльності (Копії Свідоцтва про державну реєстрацію або Свідоцтва про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця, Свідоцтва платника ПДВ або Свідоцтва про сплату єдиного податку, копія Витягу з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, інформація щодо засновників або витяг зі Статуту).
  6. Бюджет з деталізацією вартості робіт.

 Правила участі у тендері: 

  1. Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними.
  2. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник.
  3. У разі, якщо тендерна пропозиція надійшла після спливу кінцевого терміну приймання тендерних пропозицій, то така тендерна пропозиція не приймається до уваги під час визначення переможця тендеру.
  4. До участі у оцінці тендерних пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього Оголошення.

Термін надання послуг:

20 вересня – 30 листопада 2014 року.

Терміни для подачі документів та проведення тендеру:

Учасники повинні підтвердити свою участь листом, надісланим в AFEW-Україна і надати тендерні пропозиції до 18.00 10 вересня 2014 р. за адресою: 01033, м. Київ, вул. Саксаганського 30 а, оф. 9; факсом +380 44 2892734  або по e-mail: olga.kulyk[@]afew.org.ua.

Учасники тендеру будуть повідомлені про його результати. З переможцем тендеру буде підписано договір на розробку веб-сайту МБФ «СНІД Фонд Схід-Захід» (AFEW-Україна).

За необхідності, будь ласка, звертайтесь за додатковою інформацією.

Контакти

  • Ольга Кулик
  • менеджер зі зв’язків з громадськістю
  • МБФ «СНІД Фонд Схід-Захід» (AIDS Foundation East-West – AFEW)
  •  olga.kulyk[@]afew.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.