bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг сервіс-провайдера у фонд «Громадське здоров’я»
12.08.2014

1. Мета та предмет конкурсу

Метою проведення конкурсу є вибір сервіс-провайдера з організації та проведення тренінгів, робочих зустрічей та інших масових заходів для укладення договору про надання цих послуг на період з 01.08.2014 року по 31.12.2014 року.

2. Вимоги до кваліфікаційних характеристик учасників конкурсу на надання вищезазначених послуг:

  • Реєстрація на території України.
  • Наявність дозвільних документів на надання послуг.

3. Необхідні документи для участі в конкурсі (надсилаються поштою на адресу: 36034, м. Полтава, вул. Половка, 66-Б, к. 402, ПОБФ «Громадське здоров’я»):

1)      комерційна пропозиція щодо вартості послуг сервіс-провайдера (% від вартості заходу) та інші пропоновані умови проведення заходів;

2)      комерційна пропозиція щодо витрат на 1 учасника тренінгу в м. Полтаві, 25 учасників з різних областей України, 3 дні, враховуючи проїзд, проживання в готелі, харчування (окрім кава-паузи);

3)       документи учасника конкурсу (копії):

-         Для юридичних осіб: свідоцтво про реєстрацію, свідоцтво про реєстрацію платника ПДВ ; довідка з Єдиного державного реєстру, що містить інформацію про КВЕД

-         Для СПДФО : свідоцтво про реєстрацію  СПДФО або витяг з Єдиного державного реєстру, що містить інформацію про КВЕД, патент, тощо

4)      Проект договору на надання послуг

5)      Заповнена анкета (Додаток 1 до Оголошення)

6)      Будь-які інші документи, що, на Вашу думку, можуть бути корисними у прийнятті рішення

4. Критерії вивчення конкурсних пропозицій:

  • підтверджений досвід у сфері надання послуг;
  • фінансові умови співпраці (комерційні пропозиції щодо вартості послуг сервіс-провайдера та суми витрат на 1 учасника триденного тренінгу);
  • швидкість зворотного зв‘язку та ефективність запропонованого механізму співпраці;
  • орієнтованість на клієнтів;
  • зміст та комплексність конкурсної пропозиції;
  • повнота та якість поданої заявки.

 5. Інструкції з подання і розгляду заявок:

Конкурсні пропозиції від учасників приймаються до 26.08.2014 року до 12:00, конверт з документами до цього часу має надійти поштою.

Конкурсні заявки, складені відповідно до вимог конкурсу, мають надійти Організатору конкурсу за нижченаведеною адресою не пізніше 12 години дня, що зазначений як кінцевий термін подання конкурсних заявок. Термін чинності заявок має складати не менш ніж 30 днів з часу, який визначений як кінцевий термін подання конкурсних заявок.

Заявки будуть розкриті за цією адресою 26.08.2014 року о 12:00

Адреса для звернень, запитів та подання заявок:

ПОБФ «Громадське здоров’я»

36034, м. Полтава, вул. Половка, 66-Б, к. 402

Телефон для довідок (0532) 518-340, контактна особа – Воловод Микита

6. Визначення переможця конкурсу, винагорода:

У результаті оцінки конкурсних заявок конкурсною комісією буде визначено переможця конкурсу.

Оцінювання конкурсних заявок буде проводитись конкурсною комісією на власний розсуд, виходячи з власного бачення мети, цілей та завдань конкурсу. Конкурсною комісією може бути рекомендовано визначити переможцем конкурсну заявку з умовою внесення до неї рекомендацій конкурсної комісії. 

Винагородою переможцю конкурсу буде укладення угоди з Організатором конкурсу на надання послуг на умовах, зазначених вище.

Про результати  переможців буде повідомлено у термін 1 тиждень після проведення засідання конкурсної комісії

Результати конкурсу будуть оприлюднені шляхом розміщення на веб-сайті ПОБФ «Громадське здоров’я» 

Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких матеріали, необхідні для участі у конкурсі, учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені; за роботу операторів зв’язку; у випадку виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу повідомлена неправильно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації.

Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе обов’язок їх належно виконувати.

У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення умов конкурсу, та/або питань, не врегульованих умовами конкурсу, остаточне рішення приймається Організатором конкурсу. Рішення Організатора конкурсу є остаточним та оскарженню не підлягає.

Бажаємо Вам успіху!  

Додаткова інформація:

Полтавський обласний благодійний фонд «Громадське здоров’я» (Організатор конкурсу) є благодійною організацією, створеною в 2004 році. Головною метою діяльності Фонду «Громадське Здоров’я» є сприяння розвитку та підтримці громадського здоров’я, формуванню фізичного, психічного, соціального і духовного здоров`я населення, служб соціальної та медичної допомоги в Полтавській області.

Полтавський обласний благодійний фонд «Громадське здоров’я» на кошти Міжнародного благодійного фонду «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні» (Угода № 078-GF-14 від 01.01.2014 року) реалізує проект «Безпека. Знання. Підтримка», спрямований на профілактику ВІЛ/СНІДу та хвороб, що передаються статевим шляхом, серед представників уразливих до інфікування верств населення (наркозалежні, працівники комерційного сексу).. Однією із важливих складових цього проекту є проведення тренінгових та навчальних заходів для представників державних та недержавних організацій, клієнтів проекту.

Полтавський обласний благодійний фонд «Громадське здоров’я» на підставі угоди з Міжнародним благодійним фондом «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні» є виконавцем програми Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні «Побудова сталої системи надання комплексних послуг з попередження ВІЛ, лікування, догляду і підтримки груп ризику  та ЛЖВ в Україні», що фінансується за рахунок грантів Глобального фонду. На підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2013р. № 284, а також відповідно до Податкового кодексу України (Розділ ХХ, підрозділ 2, пункт 26), товари/послуги, що придбані ПОБФ «Громадське здоров’я» за рахунок коштів програми Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією, звільнені від оподаткування податком на додану вартість.

 

Контакти

  • http://pirc.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.