bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для громадських активістів Львова
15.07.2014

Інститут міста за підтримки Німецького товариства закордонної співпраці GIZ організовує навчальний візит до Ляйпціга, Німеччина. Тема візиту – планування та розвиток міста (urban development). Ляйпціг, як місто, що було у складі Східної Німеччини, має цікавий з точки зору управління містом досвід переходу від соціалізму до ринкової економіки. Фахівці з різних сфер, дотичні до містобудування, зможуть на власні очі оцінити, які містобудівні рішення Ляйпцігу і яким чином привели до успіху, а які - виявилися менш вдалими. Такий досвід може допомогти постсоціалістичній трансформації міського простору Львова на справжнє європейське місто за рівнем життя не тільки центральною його частиною, але усіма районами.

Візит відбудеться 13-20 вересня. GIZ покриває транспортні витрати, проживання та харчування, надає візову підтр

До участі у візиті запрошено представників влади міста, проектних інститутів та активних мешканців міста. Двоє представників активної громадськості будуть відібрані за результатами відкритого конкурсу. 

Для участі у конкурсі необхідно ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ.

Кандидат зазначає власні оригінальні ідеї для міста, до реалізації яких він прагне долучитись. Додатковими критеріями для відбору кандидатів є попередній досвід реалізації власних проектів.

Прийом анкет учасників конкурсу триватиме до 22 липня. Найуспішніші кандидати будуть запрошені на співбесіду не пізніше 25 липня. Остаточні результати відбору буде оголошено на сайті Інституту міста не пізніше 30 липня. До складу конкурсної комісії увійде директор департаменту містобудування Андрій Павлів, представник Німецького товариства закордонної співпраці, Інститут міста представлятиме німецький експерт-урбаніст Штефан Габі.

Опис ідей для міста, поданих учасниками конкурсу, буде передано разом до профільних установ Львівської міської ради. Інститут міста шукатиме можливості для якнайшвидшої реалізації найкращих ідей!

Слідкуйте за нашою діяльністю на сторінці проекту Urban Cafe!

Контакти

  • Львів
  • 79008 Пл. Ринок 1
  • к. 204
  • тел. (032) 254 60 81
  • (032) 254 60 82
  • моб. (067) 672 86 81
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.