bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Hackaton Bridge - конкурс для молодих лідерів з України та Польщі
02.07.2014

 

 Завдання - ініціювати створення нових ідей для вирішення проблем у сферах бізнесу, суспільства і культури за допомогою сучасних цифрових технологій. 


До участі запрошуються команди, що складаються мінімум з 2 чоловік. У кожній команді має бути мінімум по одному представнику, які мають громадянство Польщі та громадянство України і не старше 28 років. Презентації їхніх спільних ідей будуть реалізовані в житті. 

Учасники проекту можуть запропонувати креативні ідеї - з цією метою проводиться конкурс (31.08.2014 завершення подачі проектів). 

Проект повинен бути виконаний протягом трьох місяців. 

Представити проект та ознайомитися з детальними умовами можна на сайті 

Проект ініційовано Послом Європейського Парламенту 2014-2019 років скликання, екс-міністром Адміністрації та цифризації Республіки Польща Міхалем Боні. Організаторами та партнерами стали: Фонд «Відкритий Діалог», Міжнародний фонд ім. Казимира Пулавського, ВБФ «Свічадо», МБФ «Українська біржа благодійності», Мала Академія Наук України, Національний університет ім. Тараса Шевченка, м. Київ, Науковий парк «Київська політехніка», Національний університет ім. В. Каразіна в Харкові.

Джерело : Koło Aktywności-Polska&Ukraina

Контакти

  • Джерело : Koło Aktywności-Polska&Ukraina

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.