bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фотоконкурс “Карпатська мозаїка”
24.06.2014

Запрошуємо всіх небайдужих до фотомистецтва та неповторної краси Карпат взяти участь у фотоконкурсі "Карпатська мозаїка - незвіданими стежинами Буковинських Карпат”.

В Карпатах сховано багато таємниць та загадок… Невідомі куточки передгірських та гірських територій Буковинських Карпат — місця, які не зустрінеш у путівниках краю, цікаві нестандартні ракурси, місця, які важко одразу впізнати, але які так манять своєю красою — передайте це своїми світлинами. Будьте креативними!

ЯК СТАТИ УЧАСНИКОМ:

  1. надішліть світлини, які на Вашу думку якнайкраще відповідають темі конкурсу “Карпатська мозаїка - НЕЗВІДАНИМИ СТЕЖИНАМИ БУКОВИНСЬКИХ КАРПАТ” до 15 липня 2014 р., на електронну адресу [email protected](тема листа “Фотоконкурс”);

  2. знаходьте своє фото на офіційній сторінці Проекту у Facebook.

  3. лайкайте сторінку Проекту у Facebook, поширюйте світлини серед друзів та набирайте якомого більше лайків.

Від одного конкурсанта приймаються не більше 3 фото, з підписом (назва роботи, прізвище, ім’я, по-батькові автора, місце проживання, рік фотозйомки, роздільна здатність фото - не менше 300 пікселів/дюйм).

Фотографії, що виставляються на конкурс повинні бути зроблені учасником або належати йому. В окремих випадках Організатори вправі запросити підтвердження авторства чи належності фото. Непідтверджені фотографії можуть бути дискваліфіковані. На представлених фотографіях не повинно бути ніяких надписів чи будь-яких інших поміток.

Переможуть 3 учасники, чиї фото наберуть найбільше лайків у альбомі конкурсу на сторінці Проекту у Facebook. Переможці будуть нагороджені цінними подарунками.

Чим швидше надішлете фото - тим більше шансів на перемогу!

Можливість голосування завершується 15 серпня 2014 р. о 12,00. Переможці будуть оголошені одразу після закриття голосування.

Даний фотоконкурс проводиться як додатковий захід в рамках проекту “Еко-Карпати: розвиток еко-туризму в прикордонних Карпатах, як спосіб поліпшення конкурентоспроможності економіки” MIS ETC код 1603, що фінансується Європейським Союзом в рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна-Республіка Молдова 2007-2013

Участю в фотоконкурсі Ви підтверджуєте згоду на використання фото в рамках више вказаного Проекту. Організатори зобов’язуються при використанні фото вказувати автора.

Надіслані на фотоконкурс фотороботи авторам не повертаються. Організатор фотоконкурсу залишає за собою право використовувати ці фотороботи в проведенні подальших виставок, підготовці та виданні інформаційних матеріалів, публікацій, тощо із збереженням прав інтелектуальної власності автора фотороботи.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.