bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фотоконкурс «Моя країна у східному партнерстві»
14.06.2014

Конкурс проводиться в рамках проекту «Увага, посмішку. Сімейний альбом Східного партнерства. Посилення можливостей, створення партнерських зв’язків і просування тематичної фотографії Східного партнерства».

Мета конкурсу – найбільш повно відобразити специфіку країн Східного партнерства – України, Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Грузії, Молдови.

До участі в конкурсі запрошуються фотографи-аматори та професійні фотографи України. Фотороботи повинні найбільш повно відображати специфіку України – національний колорит, традиції, етнічні особливості, історію, ландшафти, людей, події пам’ятки архітектури, життя в містах і регіонах, можливості для розвитку бізнесу та туризму і т.д.

Кожен автор може надати на конкурс до 10 робіт. Фотороботи завантажуються на сайту вигляді прев’ю у форматі jpg, роздільною здатністю 72dpi, до 300 кб, 800 px по довгій стороні. Файли слід підписувати виключно англійською мовою за такою схемою: 1_name_surname_title_country_year (номер_ім’я_прізвище_назва_країна_рік).

Чотири переможця конкурсу від України отримають повністю оплачену поїздку на один з Фотопленерів в країнах Східного партнерства в серпні-вересні 2014.
 

Остання дата прийому робіт: 30 червня 2014. 

Контакти

  • http://photospilka.com/gallery/konkursy/fotokonkurs-moya-krayina-u-shidnomu-partnerstvi/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.