bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Німецько-українська магістерська програма «Німецькі та європейські студії»
14.04.2009

Спільна освітня програма Києво-Могилянської академії та Єнського університету імені Фрідріха Шиллера (Німеччина) оголошує новий набір на магістерську програму «Німецькі та європейські студії» (German and European Studies).
 
Програма здійснюється на кафедрі політології Києво-Могилянської академії, у співпраці з Єнським університетом та за фінансової підтримки Німецької програми академічних обмінів DAAD.
 
Студенти програми отримають подвійний диплом: від Єнського університету імені Фрідріха Шиллера (Master of Politics, MPol), та від Національного університету «Києво-Могилянська академія» (магістр політології, із приміткою «Німецькі та європейські студії»).
 
Принаймні 50% усіх курсів читаються німецькою мовою; решта – англійською чи українською. Студенти отримають всеохопну підготовку з особливим акцентом на вивченні політичних систем Федеративної Республіки Німеччини та Європейського Союзу.
 
Програма також передбачає економічні та юридичні модулі, курси з міжнародних відносин та семінари з методології суспільних наук.
 
Магістерська програма триває два роки; найуспішніші студенти зможуть пройти п´ятимісячне стажування в Єнському університеті.
 
Набір на програму починається на початку липня. Потенційні кандидати мають пройти конкурс на вступ до магістерської програми з політології Національного університету «Києво-Могилянська академія».
 
Окрім того, вони мають продемонструвати добрі знання української, німецької та англійської мов.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.