bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс інноваційних проектів першого бізнес-інкубатора Рівненщини
29.05.2014

Проект, ініційований Рівненським регіональним центром з інвестицій та розвитку (Рівненський РЦІР) та Національним університетом водного господарства та природокористування (НУВГП),  полягає у  створенні майданчика для допомоги підприємцям-початківцям (власникам вже діючих проектів, студентам-випускникам) з метою перетворення їх бізнес-ідей у реальний бізнес, розвитку вже діючої справи, залучення інвестиційних, чи грантових ресурсів.

Про конкурс  

Конкурс має на меті відібрати власників життєздатних та перспективних бізнес-проектів, допомогти у їх подальшій розробці та реалізації шляхом побудови бізнес-моделей та залучення фінансових ресурсів.

У процесі реалізації проекту буде створено групу  із 20-30 чол., які будуть залучені до безкоштовних тренінгів, семінарів, практичних студій з підготовки та практичної реалізації бізнес-проектів. Кращі проекти матимуть змогу бути представленими для потенційних місцевих і зовнішніх інвесторів, отримати старт-ап фінансування, грантову допомогу тощо.

Конкурс проводиться у два етапи: на першому будуть відібрані кращі анкети учасників, які будуть запрошені до можливості презентувати свій проект (другий етап) для конкурсної комісії у складі провідних підприємців, науковців та органів влади (економічний сектор).

 Умови участі у конкурсі  

1.Учасники-підприємці, студенти, інші фізичні особи, що мають власні проекти (бізнес-ідеї);

2.Наявність проекту або бізнес-ідеї (проекти повинні бути новими та оригінальними);

3.Готовність презентувати власний проект (наприклад, PowerPoint презентація).

 Для участі у конкурсі необхідно до 15 червня 2014 р. заповнити заявку он-лайн.

Контакти

  • Рівненський регіональний центр з інвестицій та розвитку
  •  [email protected]
  • (0362) 22-10-89

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.