bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс від ГО «Інститут аналітики та адвокації»
22.05.2014

В рамках проекту «Аналіз явища неформальних платежів у закладах охорон здоров’я України» за підтримки міжнародного фонду «Відродження» Інститут аналітики та адвокації проводить відбір представників організацій громадянського суспільства, що мають досвід співпраці з органами місцевої влади, займаються моніторинговою діяльністю, проводять дослідження та збір даних. Крім того, передбачається запрошення представників аналітичних центрів та наукових інститутів, що підтримують ідею необхідності підзвітності та прозорості органів влади і мають досвід роботи у сфері охорони здоров’я.

Відбір учасників для участі у наступних областях: Вінницька, Дніпропетровська, Волинська, Житомирська, Чернігівська, Кіровоградська, Рівненська, Львівська, Запорізька, Черкаська, Тернопільська.

Діяльність організацій-учасників передбачатиме збір даних про явища неформальних платежів у закладах охорони здоров’я кожного окремого регіону з використанням інструментарію та методології, що буде представлена учасникам під час першого етапу реалізації проекту — на установчій зустрічі-тренінгу.

Основні завдання для збору даних:

  • Збір інформації щодо того, які практики неформальних платежів працюють у закладах охорони здоров’я регіону.
  • Дослідження діяльності благодійних фондів, що займаються збором коштів на території закладів охорони здоров’я, правового режиму відносин благодійних організацій та ЛПЗ.
  • Аналіз дотримання прав пацієнтів щодо доступу до лікування.
  • Дослідження рівня правової обізнаності населення щодо права на охорону здоров’я.

Установча зустріч-тренінг відбудеться 19-20 червня у м. Полтава

Організації-учасники проекту, що будуть відібрані у результаті конкурсу та проводитимуть дослідницьку роботу, отримають фінансову підтримку та експертний супровід діяльності в рамках проекту.

Для участі у проекті необхідно до 17:00  06.06.2014 надіслати заповнену анкету учасника тренінгу (анкета додається) на адресу: [email protected], копія на [email protected].

Організатори забезпечують учасникам установчої зустрічі-тренінгу: проживання, харчування та оплачують проїзд.

Завантажити анкету.

Контактна особа: Назар Малиновський 095 448 92 93

Контакти

  • 0954489293

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.