bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на отримання стипендії для навчання у Львівській бізнес-школі
14.05.2014

«Проекти що об’єднують і розвивають» – це конкурс  на отримання стипендії для навчання на програмі магістерського рівня №1 в Україні  MSс in Innovations and Entrepreneurship  Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) для вступників зі Сходу і Півдня України.

Учасники конкурсу повинні зняти відеоролик (тривалістю до 3-х хв.), у якому мають розповісти про проект, організацію чи бізнес свого населеного пункту, який об’єднує і розвиває місто/країну/громаду. Автор найкращої робити отримає повну стипендію для навчання на програмі MSc in Innovations and Entrepreneurship, яка покриє усю вартість навчання і становить 32 тис. грн.  

Для участі в конкурсі, аплікант повинен очікувати отримання щонайменше диплому бакалавра (незалежно від напряму спеціальності) не пізніше серпня 2014 року. Аплікант повинен походити і проживати (мати прописку/підтвердити, що проживає останні 5 років) у Запорізькій, Херсонській, Одеській, Миколаївській, Харківській, Донецькій, Луганській, Дніпропетровська областях чи у Автономній республіці Крим.

Що треба зробити, щоб стати учасником конкурсу?

1.   Зареєструватись
Для реєстрації в конкурсі потрібно заповнити реєстраційну форму на сайті LvBS. Опісля учасникам надійде підтвердження реєстрації
2. Зняти відео про проект, організацію чи бізнес, який працює у вашому регіоні, об’єднує і розвиває місто/країну/громаду, у якому розповісти про його:
- ідею проекту
- мету
- цільову аудиторію
- соціальну місію
4.  Надіслати виконану роботу – лінк на відеоролик, завантажений на youtube на адресу [email protected] до 2 червня 2014 року. LvBS залишає за собою право розповсюджувати надісланий нам матеріал. 

Оцінювання робіт відбуватимуться у два етапи:
- Голосування на facebook сторінці Програми з інновацій та підприємництва LvBS. 5 кращих відеороликів вийдуть у фінал, (голосування відбуватиметься 2-4 червня)
- Розгляд 5-ти робіт, які переможуть у facebook голосуванні експертним журі LvBS
Експерти з журі розглянуть роботи і обируть 1  найкращу згідно зі встановленими критеріями. Результати півфіналу конкурсу будуть оголошені до 16 червня 2014 року.

 Роботи журі будуть оцінювати за наступними критеріями:
1. Актуальність та соціальна цінність проекту;
2. Інноваційність ідеї;
3. Креативність та вміння розповісти про ідею

Маєте питання?
Пишіть нам на [email protected] або телефонуйте +38 098 350 35 56

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.