bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний конкурс наукових статей “Тіло як вистава: літературні та мистецькі проекції”
24.12.2013

Запрошуємо до участі науковців: літературознавців, лінгвістів, психологів, культурологів і всіх, хто цікавиться проблемами тілесності.

Напрямки наукових робіт: колонізоване тіло; травмоване тіло; монструозне тіло; тіло у віртуальному просторі; еротизм і чуттєве тіло; комічне, гротескне й карнавальне тіло; трансгендерне тіло; тілесні модифікації та удосконалення; екфрастичне тіло.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати до 28 лютого 2014 р. на електронну адресу [email protected] з приміткою «конкурс – тіло»:

ЗАЯВКУ: прізвище, ім’я, дата народження, місце роботи або навчання (повна назва установи), посада, контактна адреса, телефон, діючий e-mail (обов’язково!).

НАУКОВУ СТАТТЮ, що не публікувалася раніше, відповідає темі конкурсу і вимогам до оформлення статей (мова – українська, російська, англійська. Обсяг – до 10 сторінок А4. Шрифт Times New Roman Cyr, кегль 14 pt, міжрядковий інтервал 1.5, всі поля 2 cм, сторінки без нумерації. Параметри абзацу: перший рядок – відступ 1,25 cм, відступи зліва і справа – 0 мм).

Автор отримує приз, вартістю 50% від мінімальної заробітної платні. Найкращі наукові статті увійдуть в окрему збірку і будуть розміщені на сайті БДПУ.

Наша адреса:
Центр гендерних досліджень
Бердянського державного університету,
вул. Горького 19, каб. 5б205(а),
м. Бердянськ Запорізької області,
Україна 71112

Телефони:
(06153)7-07-53 – кафедра зарубіжної літератури та теорії літератури;
(096) 80-90-348 – Марта Варикаша, директор Центру гендерних досліджень Бердянського державного педагогічного університету.
http://www.bdpu.org/cgs-ogo.html

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.