bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Студентський Медіасимпозіум (СМС)
30.11.2013

Школа журналістики Українського Католицького Університету за підтримки Міністерства закордонних справ Данії та консалтингової компанії NIRAS  оголошує конкурс заявок студентських наукових статей для участі у І міжнародному Студентському Медіасимпозіумі’2014 “TRANSMEDIA: Transformation, Transition, Transgression”, який відбудеться у Львові 21-22 березня 2014 року.

Коротко про СМС’2014:

Науково-практичний Студентський Медіасимпозіум (СМС) покликаний створити нову академічну платформу для обміну ідеями, проектами й результатами наукових досліджень між молодими науковцями і знаними медіадослідниками з України та з-за кордону на базі Школи журналістики Українського Католицького Університету.

СМС’2014 охоплює три напрями: медіадослідження; медіакритику; нові медіа.

* Науковий лабораторіум СМС фокусується сучасних дослідження медіа і журналістики, а також на трансформаціях у медіа;
* Майстерня медіакритики має дискусійний характер і спрямована на пошук нових оптик критичного аналізу сучасних культурних процесів, опосередкованих у медіа;
* Медіаекспериментаріум об’єднує практиків, які розробляють і просувають інноваційні технології і медійні проекти.

Умови участі в Майстерні Медіакритики та в Медіаекспериментаріумі буде оголошено у грудні 2013 року.

НАУКОВИЙ ЛАБОРАТОРІУМ

Мета конкурсу: дібрати найкращі заявки (проекти) для участі в Симпозіумі.

Умови конкурсу: учасниками конкурсу можуть стати студенти стаціонарної та заочної форми навчання (бакалаври, маґістри, аспіранти і здобувачі, докторанти (PhD)) та молоді науковці будь-якого гуманітарного напряму з України та з-за кордону.

На конкурс потрібно подати:

- Проектну заявку наукової статті.
- Розширене CV автора (має містити інформацію про освіту та професійний досвід конкурсанта, а також нагороди, стипендії, стажування, публікації, презентації тощо; контактні дані, володіння мовами (із приміткою: якими додатковими мовами конкурсант може написати статтю і виступити на Симпозіумі).
- Лист-рекомендацію наукового консультанта/керівника (якщо є).

Термін подання конкурсних заявок: роботи разом із CV авторів та рекомендаційними листами приймаються до 25 грудня 2013 включно за електронною адресою: [email protected]

Підсумки конкурсу буде оголошено 20 січня 2014 року. Розподіл секцій, а також індивідуальне призначення дискусантів для подальшої співпраці з авторами буде виголошено наприкінці січня 2014 року. Прийом готових студентських наукових статей відбуватиметься до 10 березня 2014 року.

Куратори СМС’2014:

Марія Титаренко: [email protected]
Юлія Голоднікова: [email protected]

Детальну інформацію про тематику панелей і склад журі можна знайти на сайті.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.