bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс кращих «історій успіху» серед членів громадських комітетів шахтарського контролю та НУО
25.11.2013

ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» за підтримки Фонду сприяння демократії посольства США в Україні оголошує конкурс найкращих історій успіху та волонтерських правозахисних ініціатив серед членів громадських комітетів шахтарського контролю та НУО Донецької області. Переможці будуть нагороджені призами.

Метою ініціативи є сприяння перетворенню правозахисних ініціатив на активно застосований механізм  вирішення локальних проблем на Донбасі через поширення позитивного досвіду та популяризацію успішних практик здійснення місцевих правозахисних кампаній.

В рамках конкурсу, серед місцевих неурядових організацій та громадських комітетів шахтарського контролю будуть відібрані кращі практики реалізації місцевих правозахисних ініціатив.

Найбільш показові історії будуть поширені в ЗМІ як самостійні продукти, 15 кращих опубліковано в спеціально виданій брошурі та опубліковано на сайті - http://adrd.com.ua/.

Запрошуємо представників громадських комітетів шахтарського контролю та громадських активістів Донецької області долучитися до цієї ініціативи та презентувати наявний власний досвід проведення ефективних та успішних місцевих правозахисних кампаній.

Для цього необхідно зробити дві нескладні дії:

1. Підготувати описання “історії успіху” - реалізованої місцевої правозахисної кампанії (у вільній формі). 

2. Направити підготовлену “історію успіху” на електронну адресу [email protected] з темою “Конкурс правозахисних ініціатив” не пізніше 10 грудня 2013 року. 

 

Контакти

  • Франчук Микола

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.