bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на проведення опитування під час повторних виборів
10.11.2013

IFES запрошує організації та соціологічні фірми прийняти участь у конкурсі з організації опитування членів дільничних виборчих комісій, яке має бути проведено 15 грудня 2013 року під час повторних виборів в округах 94, 132, 194, 197 and 225.                         

Короткий опис

Міжнародна фундація виборчих систем запрошує організації громадянського суспільства та соціологічні фірми прийняти участь у конкурсі з організації опитування членів дільничних виборчих комісій, яке має бути проведено 15 грудня 2013 року під час повторних виборів в округах 94, 132, 194, 197 and 225.

Фінансування на цей проект надається в рамках Програми IFES Реформування Виборчого Законодавства, яка підтримується АМР США . IFES обере одну неурядову організацію або соціологічну компанію для проведення опитування членів дільничних виборчих комісій в День Виборів.

Опис опитування

Опитування включатиме дві частини. Перша частина – це оцінювання приміщення для голосування та стан виборчої дільниці для того, щоб проаналізувати ступінь доступності для виборців з фізичними вадами Друга частина опитування складатиметься з інтерв’ю з членами виборчої дільниці для того, щоб оцінити якісний рівень тренінгу, який отримали члени виборчих комісій напередодні Дня Виборів. IFES надасть форми для опитування.

Виходячи з попереднього досвіду, за оцінками IFES інтерв’ю на одній дільниці вимагатиме від 30 до 45 хвилин.

Опитування має бути проведене в щонайменше 75% відсотків дільниць в п яти округах пропорційно в День Виборів. Від організації-переможця вимагається внесення інформації в базу даних, у форматі визначеному разом з IFES.

Цілі та очікувані результати

В рамках опитування буде з’ясовано:

a)    Готовність дільничних виборчих комісій та доступність для забезпечення голосування для виборців з фізичними вадами у День Виборів, а також

b)    Характер та якісний рівень тренінгу, який члени дільничних виборчих комісій отримали напередодні Дня Виборів .

IFES проаналізує отриману інформацію та використає ії для отримання висновків, які будуть використані для розробки подальших тренінгів та підвищать доступність на майбутніх виборах..

Вимоги до апліканта

Організація або соціологічна фірма, яка подається на конкурс повинна:

  • Бути легально зареєстрована Міністерством юстиції або одним з її регіональних відділень;
  • Мати потужну систему фінансового менеджменту та звітності
  • Не має бути афілійована з будь-якими політичними партіями або займатись політичною діяльністю
  • Мати попередній досвід та продемонструвати знання у виконанні подібних проектів та перелік успішних проектів, грантів та контрактів з подібної тематики.

Ціна контракту та термін виконання

Ціна – це важливий показник в оцінці проекту, однак, всі проекти мають бути розроблені на основі реалістичних бюджетів, які включають видатки, достатні для досягнення цілей проекту.

Кожний запропонований проект має включати графік роботи, який визначатиме дату, коли аплікант, буде спроможний надати IFES оброблену та внесену інформацію. 

Прийняття рішень

IFES прийме рішення про нагороду на базі написаного проекту. IFES залишає за собою право не нагороджувати нікого або оголосити новий конкурс, якщо потрібно.  Оголошення конкурсу не означатиме нагородження з боку IFES, а також не зобов ‘язує  IFES покривати витрати на підготовку та подання проекту.

Під час розгляду проектів додаткова інформація може бути затребувана від аплікантів. Аплікант має надати таку інформацію протягом двох днів.

Критерії вибору переможця

Наступні критерії мають бути застосовані під час оцінки проектів:

  • Досвід у виконанні подібних проектів ;
  • Реалістичний та детальний план, включно з описом, яким чином вибірка дільниць в кожному окрузі буде відбуватися, та, план залучення інтерв’юерів для роботи на вибраних дільницях.
  • Реалістичний бюджет з достатньою структурою витрат;
  • Організаційна спроможність для вчасного та ефективного виконання подібних проектів, яка відповідає вимогам гранту в частині менеджменту, фінансування та адміністрування.

Від аплікантів вимагається виконання всіх вимог щодо формату проектної пропозиції.

Процедури та терміни подання проектів

Апліканти мають надіслати всі матеріали за проектом на англійській мові на елетронну адресу: tbibik@ifes.org не пізніше 20 листопада 2013 року.

Кожний проект має включати:

-       Проект

-       Детальний бюджет за статтями витрат та нотатки до бюджету, які пояснюють ту чи іншу витрату. Організація-переможець буде відповідати за всі витрати за проектом, пов’язані з виконанням опитування у День Виборів, включно з оплатою праці, матеріалів та логістики.  

-       Інші документи, які підтверджують спроможність організації.

-       Всі матеріали та документи, надані як частина проекту, стають власністю IFES та не будуть повернені апліканту. IFES гарантує конфіденційність поданих на розгляд проектів.

Якщо проект, розглядається як такий, який увійшов у коло фіналістів, аплікант має бути готовий надати будь які документи за запитом IFES на протязі одного тижня.

Для обраних організацій може бути проведений аудит напередодні нагородження, з метою визначення фіскальної відповідальності та забезпечення фінансового контролю та відповідності системам звітності. 

Коментарі

Світлана Лукавенко   3881 день тому   #  

п. Тетяно, доброго дня!
Відправляла Вам листа, але так і не отримала відповіді. Буду вдячна, якщо відпишите.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.