bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прийом робіт на творчий конкурс «Міліція під контролем»
23.10.2013

 

 

 

 

 

Закликаємо всіх, хто як свідомий громадянин спостерігає за роботою міліції, або просто опинився у потрібному місці в потрібний час, долучитися до участі в конкурсі.

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів (Асоціація УМДПЛ) закінчує прийом творчих робіт на цікавий конкурс, мета якого – привернути увагу до проблеми дотримання прав людини правоохоронцями, а також показати самим правоохоронцям, які саме недоліки у їх роботі хвилюють суспільство.

Роботи приймаються до 1 листопада 2013 року: фотографії, аматорські відео роботи,  публіцистичні матеріали на тему дотримання прав людини працівниками міліції. Детальніше про вимоги до робіт дізнайтеся на сайті Асоціації: http://umdpl.info/index.php?id=1370526741.

Для участі надсилайте роботи на адресу: [email protected], вказавши назву творчої роботи, своє прізвище та ім’я, електронну адресу і контактний номер телефону. Всі вони будуть виставлені на сторінці Асоціації в Facebook та поширюватись іншими соціальними мережами, де їх оцінюватимуть користувачі.

Фото, що беруть участь у конкурсі шукайте в цьому альбомі, а відео дивіться тут.

Переможці отримають цінні подарунки. Конкурсанти, роботи яких будуть високо оцінені, матимуть змогу отримати запрошення на тренінги з прав людини або інші спеціальні відзнаки журі.

За результатами конкурсу також буде видано каталог, який надішлють усім авторам, чиї роботи увійдуть до нього.

Просимо усіх, хто отримав інформацію про конкурс, поширити її серед тих, кому вона може бути цікава. Збільшення уваги до проблематики діяльності міліції сприятиме покращенню її роботи. І хто знає, можливо, саме Ваша робота зробить для цього найвагоміший внесок.

Конкурс проводиться за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

 

Контакти

  • Марина Цапок
  • програмний асистент Асоціації УМДПЛ
  • +38 (097) 96 173 46
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.