bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розробник інформаційних матеріалів з консультування та тестування на ВІЛ для клієнтів
27.09.2013

ВБО "Всеукраїнська мережа ЛЖВ" оголошує відкритий конкурс виконавця робіт з розробки інформаційних матеріалів щодо проведення консультування та тестування на ВІЛ для клієнтів: буклети, брошури.

Обсяг робіт:

Виконавець робіт з розробки інформаційних матеріалів щодо проведення консультування та тестування на ВІЛ виконує такі роботи:

1.   Розробляє інформаційні матеріали на тему: «Проведення консультування та тестування на ВІЛ в  установах виконання покарань та слідчих ізоляторах Державної кримінально-виконавчої служби України» для клієнтів, а саме: буклети – 4  різних за змістом примірника українською мовою, об’ємом до 4500 знаків.

2. Надає у письмовому вигляді пропозиції щодо дизайну зазначених інформаційних матеріалів.

 Вимоги до кандидатів:

-            досвід безпосереднього спілкування з особами, позбавленими волі (колишній засуджений або працівник пенітенціарної служби України) – не менше 5 років;

-            вільне володіння «сленговим жаргоном» засуджених, набуте безпосередньо у місцях позбавлення волі;

-            досвід волонтерської роботи в сфері ВІЛ/СНІД у місцях позбавлення волі - не менше 3 років;

-            надати розроблену авторську концепцію серії інформаційних матеріалів щодо проведення консультування та тестування на ВІЛ (обов’язковий креативний творчий підхід та уникання «штампів»).

 Термін виконання робіт: з 21 жовтня по 04 листопада 2013 р.

Перелік документів, які необхідно подати:

 Резюме/CV з описом релевантного досвіду.

  1. Мотиваційний лист з обґрунтуванням своєї зацікавленості до даного конкурсу, що містить інформацію щодо осіб або організацій, до яких можна звернутися за рекомендаціями (бажано з контактними телефонами).
  2. Інформацію щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (форма додається до Оголошення).
  3. Інформація щодо відповідності учасника умовам конкурсу (Додаток 1 до Оголошення).
  4. Авторську концепцію серії інформаційних матеріалів щодо проведення консультування та тестування на ВІЛ (обов’язковий креативний творчий підхід та уникання «штампів»).

Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected]   з  поміткою в темі листа «Виконавець робіт з розробки інформаційних матеріалів щодо проведення консультування та тестування на ВІЛ для клієнтів: буклети, брошури».

 Термін подання документів: з 27 вересня по 11 жовтня 2013 року,  реєстрація документів завершується о 18:00.

 Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

  За додатковою інформацією звертатися в офіс ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» за телефоном: (044) 467-75-67, 467-75-69, 467-75-84 (внутрішній номер 645) до фахівця  відділу закупівель Гаврилюк Оксани, е-mail: [email protected]

 Звертаємо Вашу увагу:

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після завершення дії Оголошення. Результати конкурсного відбору буде повідомлено всім учасникам не пізніше 5 (п’яти) днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом оприлюднення на веб-сайті Мережі www.network.org.ua   та шляхом надсилання відповідних повідомлень учасникам конкурсного відбору поштою або електронною поштою. Переможцю процедури закупівлі упродовж 3 (трьох) робочих днів, з моменту визначення його переможцем, буде надіслане електронною поштою письмове повідомлення про прийняття його пропозиції.

 

 

Контакти

  • м. Київ
  • вул. Межигірська
  •  87-Б

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.