bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс есе на участь у 2-му Київському Безпековому Форумі для молоді
25.09.2013

Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» оголошує конкурс есе для молодих фахівців на участь у 2-му Київському Безпековому Форумі для Молоді, який відбудеться 15-16 листопада 2013 року.

Київський Безпековий Форум для Молоді (КБФ–М) –  ініціатива Фонду „Відкрий Україну”, яка має на меті створити платформу для обговорення молодими експертами з різних країн актуальних питань міжнародних відносин та зовнішньої політики України. Основним завданням Форуму є посилення ролі нового покоління експертів, покращення їх вміння брати участь у процесі політичного аналізу та розвитку. 

Форум для Молоді буде проведено у партнерстві із регіональним Представництвом Фонду Фрідріха Еберта в Україні, а також за підтримки Чорноморського трасту регіонального співробітництва (Проект Фонду Маршала, США),Центру інформації та документації НАТО в Україні.

Тема цьогорічного Форуму: «Ефективне управління: Мудрість. Стійкість. Справедливість».

Концепція «ефективного управління» часто виступає як модель для порівняння неефективності економіки чи політичних органів з їх життєздатністю. Концепція опирається на відповідальність урядів та керівних органів для задоволення потреби мас, а не окремих груп у суспільстві.

На Форумі буде розглянуто ключову роль ефективного управління в побудові безпеки - як національної, так і міжнародної, буде зосереджена увага на важливих елементах ефективного управління, а також буде досліджено як на практиці ефективне управління може перетворитись із мети у стан.

ТЕМИ ЕСЕ ( на вибір):

  1. Ефективне управління – основа безпеки?
  2. Як ефективне управління може знищити корупцію. План дій. Крок за кроком.
  3. Ефективне управління: путівник до економічного зростання.
  4. Верховенство права в ефективному управлінні як виклик демократії.
  5. Визначте сучасний стан та рівень ефективного управління у вашій країні. Вкажіть основні перешкоди, актуальні проблеми та методи побудови такого управління в країні.

! Есе повинні містити практичні рекомендації

Участь у Форумі відкриє молодим фахівцям можливість обговорити актуальні проблеми людської безпеки під час роботи міжнародної конференції, а також стати активним учасником семінарів і практичних занять, запланованих у програмі КБФ–М. Учасники також матимуть нагоду поспілкуватися з провідними експертами, практиками, аналітиками з різних країн, які спеціалізуються на питаннях ефективного управління в міжнародних відносинах.

Робочі мови Форуму – англійська, українська.

УМОВИ УЧАСТІ У КОНКУРСІ:

Вік учасників – 23 – 35 років.

До участі запрошуються студенти старших курсів, аспіранти, молодші наукові співробітники, представники молодіжних та громадських організацій, які цікавляться питаннями міжнародних відносин та зовнішньої політики, міжнародної безпеки та суміжних гуманітарних дисциплін. Для участі у конкурсі необхідно написати коротке дослідження у формі есе. 

Обсяг роботи – до 4 000 знаків (з пробілами). Мова – англійська або українська. Один учасник може обрати одну тему і бути автором лише одного ece. Обов’язково потрібно заповнити реєстраційну форму. – посилання - http://goo.gl/cFAufy

Останній строк прийому текстів досліджень – 15 жовтня 2013 року. Оголошення результатів конкурсу відбудеться після 1 листопада  2013 року. 

Організатори компенсують витрати, пов’язані з приїздом та перебуванням під час Форуму для 35 переможців конкурсу. 

За детальною інформацією можна звертатися до Вікторії Осіпович за електронною поштою [email protected] або за телефонами: +38(044)220-1840, +38(067)214-3462.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.