bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стартує кіномедіа-2013: некомерційний кінофестиваль про принципи роботи медіа
23.09.2013

З серпня по грудень 2013 р. триває IV кінофестиваль коротких фільмів "Кіномедіа". Кіномедіа  – некомерційний кінофестиваль про принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, практиків PR і  хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа.

Мета фестивалю - підтримати правильне сприйняття ролі медіа як важливого елементу демократичного суспільства, розуміння важливості існування незалежних об’єктивних ЗМІ, що кожному надають змогу свідомо ухвалювати важливі рішення та не бути маріонеткою у світі інформації та  пропаганди. Ціль кінофестивалю – розкрити та підтримати нові режисерські таланти в Україні.

Цього року у рамках кінофестивалю відбудуться: відкрита вечірка (розмова про сучасні медіа в Україні та перегляд фільму про діяльність журналістів), Ніч кіно про журналістів, низка переглядів найкращих фільмів переможців Кіномедіа за 3 роки (Київ, Кіровоград, Луцьк, Чернігів), лекції із відомими журналістами про вплив медіа (Київ, Львів, Черкаси, Острог). А також завершальна церемонія нагородження переможців кінофестивалю.

Прийом короткометражних фільмів (до 20 хв.) про роль та вплив журналістики на кожного з нас триває до 17 листопада 2013 р.

Організатор кінофестивалю - Незалежна асоціація телерадіомовників. 

Захід відбувається за підтримки Національного Фонду Підтримки Демократії (NED).

Участь у  кінофестивалі - БЕЗКОШТОВНА!

До зустрічі на заходах Кіномедіа!

Контакти

  • 067 657 95 15
  • Христина Дрогомирецька

Коментарі

Годар Виталий   3905 днів тому   #  

хорошо бы и в Донецке показать...

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.