bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний енергетичний центр І. Люндіна оголошує набір слухачів на продовження освітньої програми
20.09.2013

Якщо Ти молодий, активний і прагнеш жити в енергонезалежній державі, ощадно використовувати енергоносії, якщо Тобі бракує досвіду, але Ти маєш ідеї власних проектів і хочеш їх втілити, тоді ця можливість саме для Тебе!

Четвертий набір слухачів освітньої програми “Енергозбереження в побуті та малому бізнесі” проводитиметься Міжнародним енергетичним центром ім. І.Люндіна за участю його директора, а також  президента Київського міжнародного енергетичного клубу “Q-Club” Олександра Тодійчука.

Метою курсу лекцій є ознайомлення молоді з енергетикою, перспективами її розвитку та питаннями енергозбереження, а також підготовка волонтерів, які братимуть участь в освітніх та просвітницьких енергетичних проектах, заохочення слухачів до створення та реалізації власних проектів.

Попередні курси освітньої програми “Енергозбереження в побуті та малому бізнесі” проходили у 2010-2013 рр. за участі понад 130 молодих українців, з яких близько 70 кращих отримали сертифікати про проходження щорічної освітньої програми з енергозбереження з правом проведення волонтерської роботи на дану тему серед дітей та молоді. Троє переможців із найцікавішими ідеями та ініціативами щорічно по завершенню курсу отримують грошові винагороди на реалізацію власних проектів.

Задля отримання практичного досвіду до процесу навчання долучались компанії «Колві Євротерм» – провідний український виробник енергозберігаючого обладнання, НТЦ «Біомаса» - провідна комерційна українська компанія, що ефективно працює у галузі використання біомаси в якості джерела енергії та всесвітня мережа груп компаній VEKA, що займається виготовленням віконних профілів. Для минулорічного курсу була організована екскурсія до першого екологічно чистого та енергоефективного будинку в Києві, що спроектований із врахуванням основних вимог до енергетично-вигідної форми будинку і з урахуванням орієнтації по сторонам світу та був внесений в каталоги Дармштадсього інституту пасивних будинків; презентувалася лекція на засадах книги «Синя економіка» автора Г.Паулі, в основі якої лежить розуміння логіки природних систем, їх збалансованості, що виходить за рамки звичайного збереження ресурсів. Слухачі отримали можливість дізнатися з матеріалів лекцій та подарованих їм вищезгаданих книг про збереження матеріальних ресурсів та налагодження виробничих процесів у відповідності до мудрих законів природи.

Курс складатиметься з 7 лекцій. Учасники, які відвідують 80% лекцій та успішно виконають тестове завдання, отримають сертифікат Міжнародного енергетичного центру ім. І.Люндіна, а три найкращі роботи будуть премійовані. Ви також матимете можливість поспілкуватись з людьми, які є відомими експертами енергетичного ринку й обговорити з ними Ваші ідеї та пропозиції. Слухачі курсу знову матимуть змогу взяти участь у конкурсі проектів від Міжнародного енергетичного центру ім.  І. Люндіна і троє переможців отримають кошти на їх реалізацію.

Щоб зареєструватись на вивчення курсу Енергозбереження в побуті та малому бізнесінеобхідно до 18 жовтня 2013 року надіслати повідомлення про участь у курсі, вказавши прізвище та ім’я, а також номер контактного телефону на електронну адресу [email protected]. Увага, кількість місць є обмеженою, тому в разі відсутності прохання повідомити заздалегідь, щоб надати можливість для участі іншим учасникам.

Вступна лекція третього курсу освітньої програми Енергозбереження в побуті та малому бізнесівідбудеться 24 жовтня 2013 року (четвер) о 17:00 в приміщенні Інституту Транспорту Нафти (вул. Артема, 60, 5-ий поверх). Участь в курсі лекцій є безкоштовною.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.