bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс проектів «Залучення молоді до запобігання торгівлі людьми в Україні»
19.09.2013

МTV EXIT та Всеукраїнська благодійна організація «Український фонд «Благополуччя дітей» запрошують неурядові організації, які працюють з молоддю, представити творчі проектні пропозиції, спрямовані на залучення молодих людей до питань запобігання торгівлі людьми та  експлуатації у громадах України.

7-10 найкращих проектних пропозицій буде підтримано та профінансовано на загальну суму  300 000 грн. Крім того, кожній проектній команді буде надано можливість делегувати 2-3 представника для участі у молодіжному форумі MTV EXIT, який буде проведено 19-22 листопада 2013 р. в м. Київ.

Основні засади конкурсу:

  • провідна роль у розробці та впровадженні проекту повинна належати  молодим людям  віком 18 - 25 років;
  • учасниками заходів проекту переважно мають бути молоді люди віком 15 - 30 років;
  • проекти повинні зосереджуватися на підвищенні обізнаності з питань  торгівлі людьми та безпечної міграції;
  • запропоновані ініціативи в громадах повинні бути впроваджені у період з 1 грудня 2013 року по 1 березня 2014 року;
  • просвітницькі заходи обов’язково мають включати в себе демонстрацію документального фільму «Не поневолені» виробництва  MTV EXIT (30-хвилинний фільм українською мовою представляє 3 життєві історії, надає інформацію з питань торгівлі людьми та експлуатації). Документальний фільм буде наданий організаторами.

Конкурс проводиться по всій території України. Пріоритет буде віддаватися проектам, які впроваджуватимуться у Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій областях та м. Київ

Як отримати заявку

Щоб завантажити формат заявки та положення про конкурс проектів будь ласка, перейдіть за цим посиланням або відправте запит електронною поштою [email protected]

Кінцева дата прийому  заявок 11 жовтня 2013 о 17-00.

Чекаємо ваших заявок.

 __________________________

MTV EXIT найбільша у світі кампанія, яка спрямована на зміну поведінки  щодо протидії торгівлі людьми та  експлуатації. За підтримки USAID та у партнерстві з Всеукраїнською благодійною організацією «Український фонд Благополуччя дітей»  MTV EXIT,  використовуючи  бренд MTV,  робить свій внесок у зменшення торгівлі людьми в Україні.

Реалізація  інноваційних інтервенцій кампанії посилює  спроможність молодих людей приймати  обґрунтовані  рішення  і спонукає їх   до соціальної дії.

Всеукраїнська благодійна організація  «Український фонд Благополуччя дітей» працює в Україні з 1997 року і є однією з неурядових організацій, яка професійно працює у сфері розвитку та впровадження  інноваційних програм, спрямованих на підвищення потенціалу сімей, мобілізації ресурсів громади для забезпечення найкращих інтересів дітей та молоді в Україні.

Контакти

  • ВБО “Український фонд “Благополуччя дітей”
  •  www.childfund.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.