bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Студентський конкурс з міжнародного публічного права імені Філіпа Джессапа
22.09.2013

Розпочалася реєстрація на участь у найпрестижнішому конкурсі для студентів-правників! Конкурс ім. Філіпа Джессапа – це англомовні змагання з міжнародного публічного права у формі судових дебатів, що відбуваються згідно процедур Міжнародного суду ООН.

Jessup

Зареєструватися можна з 16 вересня до 15 листопада 2013 на сайті офіційного організатора конкурсу – Асоціації студентів із міжнародного права (ILSA)!

Конкурс ім. Філіпа Джессапа – це англомовні змагання з міжнародного публічного права у формі судових дебатів, що відбуваються згідно процедур Міжнародного суду ООН. 

З 1996 року в Україні проводяться національні раунди цих змагань, метою яких є визначення команди, яка представлятиме нашу державу на Міжнародному раунді конкурсу у Вашингтоні. Провідні українські юристи, партнери юридичних фірм, викладачі права кращих українських ВНЗ колись були учасниками Національного етапу конкурсу імені Ф. Джессапа.  

Український раунд відбудеться у лютому 2014 року. Протягом трьох днів команди виступатимуть у суді в якості як позивача, так і відповідача відповідно до заданої фабули. Юристи провідних юридичних фірм, міжнародних організацій та державних установ братимуть участь у конкурсі в якості суддів. 

Міжнародні раунди конкурсу відбудуться з 6 по 12 квітня 2014 року в м. Вашингтон, Округ Колумбія. Щорічно в конкурсі беруть участь більш ніж 1600 студентів з понад 300 юридичних навчальних закладів, які представляють понад 80 країн п’яти континентів.

Юридична фірма Ulysses  виступає національним партнером та офіційним спонсором Національного етапу конкурсу з міжнародного публічного права імені Філіпа Джессапа в Україні.

Контакти

  • Маргарита Бондарук
  • Національний адміністратор конкурсу ім. Філіпа Джессапа в Україні: тел.+38 044 220 07 11
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.