bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Продовжено термін для презентації успішних адвокаційних ініціатив!
13.09.2013

Конкурс успішних місцевих адвокаційних ініціатив "Адвокасі в дії" продовжено до 20 вересня 2013 року. До цього часу у громадських активістів є можливість подати описання проведеної кампанії, найбільш показові з яких будуть поширені та популяризовані.

Ініціатива “Адвокасі в дії”, яку впроваджує Одеська обласна організація ВГО “Комітет виборців України” спільно з Програмою “Громадянське суспільство та належне врядування” МФ “Відродження”, націлена спонукати, надихнути та навчити місцевих активістів ефективно застосовувати кампанії адвокасі для вирішення місцевих проблем.

В рамках ініціативи, за результатами відкритого конкурса, серед місцевих неурядових організацій будуть відібрані 15 найбільш показових “історій успіху”, котрі будуть поширені в ЗМІ як самостійні продукти, опубліковані в електронному збірнику та відображені в 2-х відеороликах. Відібрані “історії успіху” також увійдуть до фінального видання з описом досвіду та успішної практики “Адвокасі в дії: як впливати на владу для вирішення місцевих проблем?” та будуть презентовані на всеукраїнській конференції “Кампанії адвокасі для вирішення місцевих проблем: підходи, практика, перспективи”, проведення якої заплановано в жовтні 2013 року в м. Одесі.

Для презентації наявного досвіду проведення ефективних та успішних місцевих адвокаційних кампаній необхідно зробити дві нескладні дії: 1) підготувати описання “історії успіху” - реалізованої місцевої адвокаційної кампанії (за певною схемою, анкета додається); 2) направити підготовлену “історію успіху” на електронну адресу [email protected] з темою “Адвокасі в дії” не пізніше 20 вересня 2013 року.

Відібрані для подальшого представлення та поширення “історії успіху” не лише посприяють більш широкому впровадженню ефективних адвокаційних кампаній в Україні, але і значно підвищать імідж та авторитет неурядових організацій та активістів, котрі їх реалізували.

Контактна особа для запитань і довідок: Ігор Бринош, 0487164683, [email protected]

Контакти

  • Одеська обласна організація ВГО КВУ
  • (048) 716 46 83
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.