bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський конкурс для юних художників «МамаЯмалюю»
13.09.2013

Благодійний фонд Костянтина Кондакова оголошує всеукраїнський конкурс для юних художників «МамаЯмалюю». Заявки на участь у конкурсі приймаються до 1 грудня 2013 року. Малюнок переможця конкурсу прикрасить одну зі стін його рідного міста.


Якщо Вам від 5 до 16 років, Ви добре малюєте і не знаєте де проявити свій креатив? Хочете прославитися в рідному місті і показати свій талант всій Україні!? Тоді спеціально для Вас стартує унікальний конкурс малюнків від Благодійного фонду Костянтина Кондакова.

Для участі необхідно:

  • намалювати яскравий малюнок на тему «Втіль свою мрію!»;
  • відправити його в відому багатьом «Поштову скриньку усмішок» Благодійного фонду Костянтина Кондакова, яка знаходиться на розмальованій стіни шестиповерхового будинку за адресою Златоустівська, 53, або відправити відсканований або сфотографований малюнок на електронну адресу фонду [email protected];
  • вказати інформацію для зворотного зв’язку.

Роботи юних художників для участі у конкурсі приймаються до 1 грудня 2013! Всі учасники зможуть зустрітися на урочистому нагородженні в грудні та відвідати виставку робіт професійних художників, сюжетами яких будуть кращі малюнки конкурсу.

Адреса для надсилання конкурсних робіт: вул. Златоустівська, 53, з позначкою «У поштову скриньку Благодійного фонду Костянтина Кондакова», Шевченківський район, м. Київ, Україна 01135 або відсканований варіант електронною поштою – [email protected].

Організатор конкурсу: Благодійний фонд Костянтина Кондакова.

Довідка: Благодійний фонд Костянтина Кондакова – це благодійна організація нового покоління, діяльність якої спрямована на глобальні позитивні зміни в Україні та світі. Фонд був створений в 2005 році в місті Мелітополі, а в 2012 отримав статус міжнародного та переніс свій адміністративний центр в Київ.

Реалізований проект «Розфарбуй стіну»: 8 серпня 2013 року в Києві пройшов арт-проект «Розфарбуй стіну». У рамках програми «Від посмішки стане всім світліше» Благодійний фонд Костянтина Кондакова презентував величезний малюнок-графіті, який малювали впродовж двох тижнів художники- волонтери. Розмір малюнку – 21х12 метри.

Більш докладно про конкурс та діяльність Фонду можна дізнатися на сайті.

Контакти

  • Олександр Кореньков
  •  PR-менеджер
  • Благодійний фонд Костянтина Кондакова
  •  [email protected]
  •  (066)-488-62-23

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.