bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сарт нового сезону Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний прорив 2013» (Донецьк)
10.09.2013

Презентація в Донецьку відбудеться 16 вересня. До участі запрошуються, розробники, студенти, вчені – автори інноваційних ідей та проектів,які хочуть побудувати бізнес на основі своїх інноваційних  рішень і потребують розвитку і підтримки проектів.

Серед партнерів конкурсу - Happy Farm, Ernst & Young, CRDF Global, Startup AddVenture.

Цього року конкурсні роботи приймаються за чотирма основними напрямками:

  • IT та телекомунікації: додатки, social media, робототехніка, та ін;
  • енергетика,альтернативні джерела енергії;
  • медицина, біотехнології та фармація;
  • екологія та ресурсозбереження.

Також передбачена категорія «інше», яка об’єднує проекти, що не відповідають основним напрямкам.

Конкурс пройде в шість основних етапів:

1.З 26 серпня по 25 жовтня 2013 року. Подача заявок на участь уконкурсі авторами інноваційних ідей та проектів на сайті конкурсу www.ukrinnovation.com.

2. Вересень - жовтень 2013 року. Проведення круглих столів, присвячених проблематиці розвитку інноваційної діяльності в Україні, в шести містах - Києві,Дніпропетровську, Одесі, Львові, Харкові, Тернополі за участюпредставників бізнесу, влади і найбільших ВНЗ країни.

3. 28 жовтня 2013. оголошення півфіналістів, відібраних експертним комітетомконкурсу.

4. 5 листопада 2013. Проведення навчальної програми для півфіналістів конкурсу,складання ними Executive Summary (зведеного резюме проекту за стандартамиКремнієвої Долини).

5. 18 листопада 2013. Оголошення фіналістів конкурсу, відібраних міжнароднимекспертним комітетом на підставі наданих Executive Summary.

6.25 листопада 2013. Road Show - презентація проектів-фіналістів перед інвесторами, визначення переможців. Урочиста церемонія нагородження переможців.

Переможець конкурсу отримає головний приз - програму розвитку свого проекту у бізнес-інкубаторі Happy Farm, а також грошовий приз від CRDF Global. Крім того,всі конкурсанти отримають можливість взяти участь у першій freemium стартап-конференції Східної Європи Startup AddVenture, яка відбудеться в Києві 4-5грудня за підтримки одного з самих великих венчурних фондів США 500Startups.

Всеукраїнський конкурс «Інноваційний прорив», організований компанією GlobalManagement Challenge, проводиться з 2009 року. Місія конкурсу: сприяти розвитку інноваційної діяльності в Україні шляхом об’єднання інтересів інвесторів,розробників та підприємств для успішного втілення в життя нових продуктів тапослуг. Мета конкурсу: підвищити економічну ефективність галузевих бізнесів шляхомвпровадження інноваційних проектів українських розробників. Предметом конкурсу єформування бази даних інноваційних проектів, їх експертиза і ранжування, відбір іпросування найкращих для залучення інвестицій. За чотири роки проведення конкурсу вньому взяло участь понад 1300 інноваційних проектів.

Презентація в Донецьку відбудеться 16 вересня.

Сайт конкурсу www.ukrinnovation.com

Більш детальну інформацію можна знайти тут http://vk.com/newdonetsk


Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.