bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Національне змагання серед школярів з європейської інтеграції
16.03.2009

26 березня у м. Донецьк буде оголошено про початок Всеукраїнського змагання для школярів, що фінансується Європейським Союзом. Змагання проводитиме Донецький молодіжний дебатний центр за підтримки міжнародного фонду "Відродження".

У прес-конференції візьме участь керівник відділу політики, преси та інформаціїДелегації Європейської Комісії в Україні пан Дірк Шюбель.

Прес-конференція відбудеться:

Дата: вівторок, 26 березня

Час: 09:00-10:00

Місце: Конференц-зал готелю Атлас, бульвар Шевченко, 20, м. Донецьк.

Метою проекту є підвищення обізнаності молоді України про співпрацю між ЄС та Україною і зокрема про програми фінансування і технічної допомоги, також проект спрямовано на підвищення мотивації молоді до участі у програмах ЄС цікавим та креативним шляхом.

Це буде всеукраїнське змагання серед школярів середніх шкіл, що складатиметься с двох етапів. Перший етап реалізовуватиметься навесні 2009 року у мережі Інтернет. Учасникам буде запропоновано виконати он-лайн тест. Другий етап заплановано на осінь 2009 року, він відбудеться у Києві. Команди учасників, які наберуть найбільше балів під час першого етапу у кожній з областей запрошуватимуться до другого етапу змагання. Головною нагородою для переможців є «Європейські канікули» - можливість відвідати одну з країн-членів ЄС та ознайомитись з інституціями та організаціями ЄС.

У змаганні можуть приймати участь школярі 8-10-х класів у віці від 14 до 17 років. Команди учасників повинні складатись з трьох школярів та одного вчителя. Для участі необхідно зареєструватись на веб-сайті в Інтернеті  та у зазначений день пройти он-лайн тест. Переможці у кожній області будуть визначені за допомогою комп’ютерної системи.

Більш детальна інформація щодо правил змагання доступна на веб-сайті www.europanostra.info.

Джерело

Контакти

  • Дьомкіна Валентина
  • Донець Андрій
  • Донецький молодіжний дебатний центр
  • (062) 385 98 39
  • http://www.europanostra.info/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.