bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс короткометражних фільмів Green-Go
26.08.2013

 Хочете слідувати шляхом Девіда Еттенборо? Вас непокоїть, що  майже 1 млрд. чоловік не має чистої питної води? Хочете змінити світ і потрапити на кіноекран зі своєю творчою задумкою? Якщо так, то зробіть переможний короткометражний фільм.

Організатори конкурсу короткометражних фільмів Green-Go чекають вашого творчого/шокуючого/смішного/інформаційного короткометражного фільму в таких трьох категоріях: 


Життя в пластику, це фантастика?
Відходи, які ми виробляємо щодня, вкривають все більші й більші ділянки землі й води, в місцях, де колись процвітала флора і фауна.

Вода – крапля життя
Абрігет, його дружина та їхні троє дітей живуть у регіоні Данакілі в Ефіопії,  Африка. Температура понад 50oC – тут звичайне явище і це місце є одним з найсухіших у світі. Води не можна знайти на сотні миль навколо, і виживання сім'ї залежить від тої невеликої кількості води, яку привозять щодня у вантажівці. Вона використовується для пиття, приготування їжі та миття.

Залишитися в живих
Старий синій кит-смугач плаває десь в океані. Він міг би до цих пір згадувати ті часи, коли кити не страждали від китобійного промислу й людської жадібності.  У той час, коли ви читаєте ці рядки, життя цього кита знаходиться в небезпеці. Так само, як і життя ліророгої антилопи в саванах Кенії, на яку, можливо, в цей  момент спрямоване дуло браконьєрської зброї.

Термін подання: 30 вересня 2013 р., 18.00 год.

Детальніше.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.