bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський відео конкурс «Візуалізуй свої дії!»
05.07.2013

Ініціативна група молодих лідерів проекту "Візуалізуй свої дії!", в рамках міжнародної програми Людство в дії” (Humanity in Action), запрошує громадські організації, ініціативні групи та окремих активістів взяти участь у конкурсі відео робіт та презентувати свої відеоролики, тривалістю до 4 хвилин.

“Візуалізуй свої дії!” - є назвою та гаслом проекту. Його мета полягає у висвітленні кращих здобутків громадянського суспільства в Україні, їх широкій
популяризації серед якомого більшої кількості людей.

Конкурсне відео має показати волонтерську роботу, досягнення громадських проектів, надії та бачення розвитку громадянського суспільства в Україні. Тематика конкурсу тут.

Відеороботи приймаються до 31 серпня 2013 року. Переможець конкурсу, який буде визначений за результатами голосування на сайті, отримає цінний приз - сучасну відеокамеру!

По завершенні конкурсу усі відео роботи будуть зберігатись в он-лайн відеотеці успішних дій третього сектору в Україні. Колекція українських відео буде доповнена роликами, надісланими з інших країн та стане інтерактивним посібником та джерелом натхнення для кожного громадського діяча.

Проект «Візуалізуй Свої Дії!» став можливим за підтримки партнерів: міжнародної організації «Людство в Дії» (Humanity in Action) та Департаменту Жертв Війни та Пам’яті Міністерства Здоров’я, Добробуту та Спорту Нідерландів (Dutch Ministry of Health, Welfare and Sport, Department of War Victims and Remembrance), а також - Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні (The Public Affairs Section of the U.S. Embassy in Ukraine).

Дізнатись більш детальну інформацію про конкурс та зареєструватись можна на сайті проекту «Візуалізуй свої дії!» . Постійно оновлена інформація на сторінках Facebook, VK. У разі запитань звертайтесь за ел. адресою [email protected].

Чекаємо з нетерпінням на Ваші відеороботи!

Контакти

  • http://visual-action.com/ Постійно оновлена інформація на сторінках Facebook https://www.facebook.com/YouthPolicyUkraine Twitter https://twitter.com/visua2013 VK http://vk.com/event54999143. У разі запитань звертайтесь за ел. адресою: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.